Zelfgemaakt kussen

De meest hippe en unieke producten in je huis, maak je nog altijd zelf. Ik begon aan dit kussen omdat ik iets unieks wilde. Bij (online) winkels met handgemaakte woonaccessoires vond ik de prijzen best hoog. Dus ik besloot om het zelf te maken. Ik kocht wol, leende breipennen, kreeg breiles van mijn moeder en ging aan de slag.

Het duurde een eeuwigheid, maar het resultaat werd mooier en mooier. En nu ligt hij op onze eigen bank. Ons unieke, door mijzelf gebreide kussen. Over de uiteindelijke prijs … tja, met dure wol en héél veel kostbare tijd… dan kost het wel wat. Maar één ding is zeker. Zo’n kussen als deze, daar is er maar één van. En ik ben er trots op!

Ook aan de slag? Ik zie dat je op bij knutseltasjes.nl een pakket kunt kopen om er ook een te maken.

Lees ook:Binnenkijken bij… Petra, de blogger van Wonen.blog.nl!
Lees ook:Ontwerp zelf een uniek kleurrijk kleed
Lees ook:Meubels van de woonbeurs verkocht op veiling
Lees ook:DIY zomers kussen
Lees ook:IN THE SEAM – vereeuwig je huisdier (of iets anders…) in een kussen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Zelfgemaakt kussen

  1. Pingback: Duizendpoot | 18elf | weblog

  2. Pingback: Inspiratie voor DIY woonaccessoires op de Kreadoe | Wonen

  3. Pingback: Time flies | Wonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>