Eenvoudig een zwembad in je tuin

5586Elke zomer kriebelt de buik van menig Nederlander: zou het niet wat zijn om van je eigen privé zwembad te genieten in je eigen tuin? Velen beantwoorden deze vraag dezer dagen en gaan over tot de daad. Ben jij ook zo’n zwemliefhebber, maar zie je op tegen buitenproportionele kosten of bouwwerken, dan hebben wij alvast een prima oplossing voor jou. Heb je immers al eens gedacht aan een Intex opzet-zwembad?

Intex opzet-zwembaden
Met de Intex pools kun je al je zwemdromen vervullen. Het basismodel van dit aanbod, de Easy Set Pool, is al klaar in tien minuten. Een ‘Super Though’ zwembad-liner met drie beschermingslagen zorgt daarbij voor de nodige veiligheid, stabiliteit en duurzaamheid. Het is een feature die alle Intex pools kenmerkt, van groot tot klein.

Metal Frame en Ultra Frame
De meer luxueuze Intex pools gaan vervolgens niet enkel de grootte/diepte, maar met name ook de stabiliteit en duurzaamheid van het opzet-zwembad uitbouwen. Dat gebeurt op basis van een metalen frame. In het topmodel van het aanbod, de Ultra Frame Pool, wordt deze constructie dan nog aangevuld met een steunend netwerk van ovalen buizen. Zo krijgt je opzet-pool haast de allure van een uitgegraven zwembad.
Bovendien wordt ook het standaardpakket van toebehoren groter met elke stap die je zet in het Intex aanbod. ‘Kleinere’ varianten van de Ultra Frame worden bijvoorbeeld geleverd met een op maat gemaakte zwembadpomp. Grotere varianten, met een diameter vanaf 549 cm, krijgen zelfs een zandfilter-pomp mee.

Je Intex zwembad kopen bij Top-zwembadshop
Zin gekregen in een Intex opzet-zwembad? Wij hebben voor jou een gouden tip: best kun je je Intex zwembad kopen bij Top-zwembadshop. Deze aanbieder garandeert je immers altijd de beste prijs voor je Intex aankoop. Bovendien omvat deze shop een schat aan zwembadtoebehoren en accessoires. Zoek je een Intex ladder, een dekzeil of zelfs een luchtbed voor in je zwembad? Hier vind je alles onder één dak.

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Eenvoudig een zwembad in je tuin

 1. hans vd Bijl

  Caribbeanpool
  is een jonge onderneming in de wereld van het luxe leven welke gespecialiseerd is in het bouwen van totaal vernieuwende zwembaden met een speciale zand afwerking en het creëren van een sterke visuele impact tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
  Caribbeanpool creëert ruimte en het realiseren van zwembaden in de tuin van uw woning, hotel, park, community enz.
  Onze innovatie gaat steeds verder en leidt ons naar ontwerpen van stranden aan de Caribische zee zijn, of een vennetje met cascades in een bossage enz., welke niet van het origineel te onderscheiden zijn.
  Onze interieur en exterieur design’s mede het ontwerp van het strand met bijbehorende decoraties, zijn inclusief en op maat gemaakt, samen met de zand afwerking alles in overleg met de cliënt.
  Kolommen: 1
  Het unieke van Caribbeanpool is dat al onze zwembaden ideaal en perfect zijn voor het hele gezin en zo decoratief, dat u er het hele jaar van kunt genieten.
  De ontwerp mogelijkheden en decoraties zijn veelzijdig en de resultaten zijn echt spectaculair verbluffend.
  Wij ontwikkelen projecten met een strand rond het zwembad, met een hellende entree, met kabbelend zacht stromend water, met rotsen langs de rand van het zwembad, op het strand of in het water. Caribbeanpool creëert rivierbeddingen met keien en het reguleren van de hoeveelheid water die we willen laten doorstromen door een cascade opstelling met grote natuurlijke of kunstmatige stenen in combinatie met zand, palmbomen, rieten parasols, etc …;
  Onze zwembaden worden gebouwd met materialen welke een natuurlijk effect weergeven, vergelijkbaar met het hebben van een Caraïbisch strand bij u thuis.
  Vanaf de basis wordt een waterdicht versterkt materiaal aangebracht en vervolgens afgewerkt met een onslijtbaar doekmateriaal en natuurlijk zand welke gehecht wordt aan de onderlaag. Deze bieden een hoge weersbestendigheid, mede dat er zich een antislip laag vormt die gemakkelijk schoon- en te onderhouden is.

    /   Reply  / 
 2. Sanne

  Eerst hadden wij ook zo’n opblaasbaar Intex zwembad. Maar vorige zomer hebben wij de stap gemaakt naar een Hydrium pool van Bestway. Deze kunnen we namelijk gewoon laten staan. Zo hoef ik hem alleen winterklaar te maken maar niet af te breken. Ideaal! gr Sanne

    /   Reply  / 
 3. Sanne

  Wat juist belangrijk is bij het kopen van een zwembad is de speelgoed voor kinderen die juist het meeste plezier er aan hebben! Ouderen ontspannen meer als ze in een zwembad liggen. Een kind maakt er volledig gebruik van!

    /   Reply  / 
 4. Schaduwwinkel.nl

  Heerlijk altijd om af te koelen! Ik ga over een paar weken een zwembad ingraven, ben benieuwd! Groet Maarten

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>