Rubriek: Interieur

interieur

Today, Payday, One Day: design trap

Toen wij in onze huidige woning kwamen wonen was onze trap bekleed met ouderwetse vloerbedekking. Het bleek een helse klus dit eraf te krijgen, vanwege alle vreselijke lijmresten. Maar… het is gelukt. Nu de vraag wat ermee te doen. Mijn droom is een eyecatcher trappenhuis wat niet zou misstaan in een riante designervilla. Maar punt

Lees verder...

Moodboard: Let the sun shine with Etsy!

De klok moet een uur vooruit, het is niet meer donker als je ‘s ochtends uit bed stapt, dus Let the sun shine! Ik heb de hele winter heel optimistisch met een knalgele winterjas rondgelopen maar nu is het tijd om de zon ook in huis te halen. Dat doe je natuurlijk met de kleur geel.

Lees verder...

LOVE NÄMÄ

Het begon met een plaatje via flickr van konijntjes die echt té schattig zouden zijn op de paastafel (tweede foto hieronder, waarbij ik al een stapeltje servetjes tussen de oren voor me zag…). Toen ik erachter kwam dat ze van NÄMÄ waren en ik de website bezocht, werd ik gelijk verliefd op álle producten. Wat

Lees verder...

Trend “It’s a Man’s World”

Industrieel wonen gaat een stapje verder met deze trend. Perscentrum Wonen heeft It’s a man’s world in samenwerking met Eigen Huis & Interieur uiteengezet in een prachtige fotoshoot. 

Lees verder...

Creatief met Tangram muurstickers

Origami Zoo heeft Tangram muurstickers waarbij je je creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Tangram is een oude, Chinese puzzel die uit zeven stukjes bestaat en waar je ontzettend veel figuren mee kan maken. Dus laat je fantasie gaan en leef je uit! Hier mijn vijf favoriete voorbeelden: 

Lees verder...

Een wonderlijk uitzicht…

Foto’s op canvas, op hout, bekers, ga maar door! Maar nu heeft Wonder-view wel iets heel bijzonders: een panoramisch landschap voor je raam.

Lees verder...

Fifty Shades of Grey

Tja, de film komt bijna uit in Nederland en dan is het bruggetje naar interieur natuurlijk makkelijk gemaakt. Want: grijs is mooi! Ik laat je mijn 50 (wat een verrassend aantal ) favoriete grijze interieurfoto’s zien in willekeurige volgorde. Enjoy!  

Lees verder...

Het sneeuwt! Tijd voor Winters Wit in je interieur

Ik word wakker, kijk naar buiten: alles WIT! Prachtig toch? Nou heb ik natuurlijk makkelijk praten, want ik hoef vandaag nergens heen. Dus ik kan heerlijk warmpjes vanachter m’n laptoppie van de sneeuw genieten. Hoog tijd om dat winterse wit naar binnen te halen. Niet letterlijk natuurlijk, maar wel in de vorm van een winters

Lees verder...

Leer mij leer kennen

Dat leer in huis zich niet hoeft te beperken tot een leren bank of fauteuil, laat ik je vandaag zien. Gave toepassingen van dit materiaal in het interieur, geven je huis vaak een stoere maar ook warme uitstraling.

Lees verder...