Rubriek: Interieur

interieur

Een wonderlijk uitzicht…

Foto’s op canvas, op hout, bekers, ga maar door! Maar nu heeft Wonder-view wel iets heel bijzonders: een panoramisch landschap voor je raam.

Lees verder...

Fifty Shades of Grey

Tja, de film komt bijna uit in Nederland en dan is het bruggetje naar interieur natuurlijk makkelijk gemaakt. Want: grijs is mooi! Ik laat je mijn 50 (wat een verrassend aantal ) favoriete grijze interieurfoto’s zien in willekeurige volgorde. Enjoy!  

Lees verder...

Het sneeuwt! Tijd voor Winters Wit in je interieur

Ik word wakker, kijk naar buiten: alles WIT! Prachtig toch? Nou heb ik natuurlijk makkelijk praten, want ik hoef vandaag nergens heen. Dus ik kan heerlijk warmpjes vanachter m’n laptoppie van de sneeuw genieten. Hoog tijd om dat winterse wit naar binnen te halen. Niet letterlijk natuurlijk, maar wel in de vorm van een winters

Lees verder...

Leer mij leer kennen

Dat leer in huis zich niet hoeft te beperken tot een leren bank of fauteuil, laat ik je vandaag zien. Gave toepassingen van dit materiaal in het interieur, geven je huis vaak een stoere maar ook warme uitstraling.

Lees verder...

4 Najaarstrends volgens Westwing

Westwing is bovenal een superleuke plek om lekker online te shoppen, waarbij je dagelijks gevoed wordt met nieuwe producten. Maar daarnaast biedt hun digitale magazine ook leuke tips, binnenkijkers én trends. Om je een voorbeeldje te geven, hier de vier najaarstrends volgens Westwing.

Lees verder...

ZUIVER’s Dutchbone

Deze maand stond natuurlijk in het teken van Maison & Objet en daar introduceerde ZUIVER zijn nieuwe interieurmerk: Dutchbone. Het team achter dit merk haalt inspiratie van over de hele wereld, dus dat belooft wat…

Lees verder...

Jij kan IKEA’s nieuwste ontwerper worden!

IKEA roept Nederlandse interieurliefhebbers op om op Pinterest hun perfecte slaap- en badkamer samen te stellen aan de hand van een Pinterest-bord. En het bord van de winnaar wordt in werkelijkheid gebracht bij IKEA Amsterdam!!

Lees verder...