Rubriek: Interieur

interieur

Leer mij leer kennen

Dat leer in huis zich niet hoeft te beperken tot een leren bank of fauteuil, laat ik je vandaag zien. Gave toepassingen van dit materiaal in het interieur, geven je huis vaak een stoere maar ook warme uitstraling.

Lees verder...

4 Najaarstrends volgens Westwing

Westwing is bovenal een superleuke plek om lekker online te shoppen, waarbij je dagelijks gevoed wordt met nieuwe producten. Maar daarnaast biedt hun digitale magazine ook leuke tips, binnenkijkers én trends. Om je een voorbeeldje te geven, hier de vier najaarstrends volgens Westwing.

Lees verder...

Kerst vieren met Riverdale

We ontkomen er niet aan: Sinterklaas wordt compleet genegeerd en we gaan in de interieurwereld meteen door naar de Kerst. Riverdale brengt kerstcollectie A Magical Movie 2014 uit.

Lees verder...

ZUIVER’s Dutchbone

Deze maand stond natuurlijk in het teken van Maison & Objet en daar introduceerde ZUIVER zijn nieuwe interieurmerk: Dutchbone. Het team achter dit merk haalt inspiratie van over de hele wereld, dus dat belooft wat…

Lees verder...

Jij kan IKEA’s nieuwste ontwerper worden!

IKEA roept Nederlandse interieurliefhebbers op om op Pinterest hun perfecte slaap- en badkamer samen te stellen aan de hand van een Pinterest-bord. En het bord van de winnaar wordt in werkelijkheid gebracht bij IKEA Amsterdam!!

Lees verder...

Frans Molenaar: meer dan mode…

Wist jij dat Frans Molenaar zich naast Haute Couture ook bezig houdt met het ontwerpen van gordijnen, karpetten en glaskunst? Ik niet! Tijd om eens een kijkje naar dit werk van de beroemde modeontwerper te kijken.

Lees verder...

DIY: lichtelijk onpraktische maar gave gordijnroede

Nou ga ik binnenkort nieuwe gordijnen uitzoeken en dan kom je voor flink wat keuzes te staan. Heb je nagedacht over de soort raambekleding: gordijnen, plissés, luxaflex, rolgordijnen, lamellen, enz. Daarna moet het materiaal gekozen worden, vervolgens de kleur en alsof je dan nog niet genoeg keuzes hebt gemaakt komt dan de roede aan bod…

Lees verder...

10x laat ze een poepie ruiken!

Deze design toiletten geven het kleinste kamertje in huis wel een heel bijzondere eyecatcher.   1. Wastafel en toilet in één: 2. Of een toilet en bidet samengevoegd: 3.  Wat een mooi setje: 4. Alsof het met een ruimteschip op aarde is afgeleverd: 5. Veel moderner wordt het niet: 6. Wederom een mooi setje: 7.

Lees verder...

10x haal muziek in huis

Veel mensen kunnen geen leven indenken zonder muziek. Muziek misstaat in geen enkel huis, maar sommige huizen integreren de muziek op een wel erg stijlvolle manier…

Lees verder...