Een fotobehang doet wonderen voor de sfeer in je huis

Eindelijk. De inrichting van je droomhuis is af. Je hebt de mooiste meubels bij elkaar verzameld. Alles past perfect bij elkaar. Er ontbreekt alleen nog een element, het voelt wat kaal. De muren zijn nog volledig leeg. Tijd om na te denken over muurversiering. Worden het plankjes aan de wand? Komt er wellicht ergens een schilderij te hangen? Wordt er nog een muur in een gezellige kleur geschilderd? Volgt er nog ergens een spiegel? Of valt de keuze wellicht op behang (een grote trend op interieur gebied)?

Een behang met flamingo’s, exotische palmbladeren of misschien wordt het wel een zelfgemaakte foto? Want ook fotobehang drukken is tegenwoordig een optie. Een mooie manier om een bijzondere herinnering in je interieur te verwerken, zonder dat je in de weer hoeft met boormachine en wissellijsten. En bovendien een echte sfeermaker, zeker wanneer je voor een full color ontwerp kiest. Dus wordt het een strandfoto, een jungle kiekje of misschien wel een behang met foto’s van je eigen mopshond? Aan jou de keuze. En zeker weten dat je er straks nog gezelliger bij zit, omringd door je eigen, gepersonaliseerde behang.

Geen reacties // Reageer