Rubriek: Tuin

Hoe ziet het terras van Celebrities eruit?

Altijd afgevraagd hoe de grote beroemdheden buiten in hun tuin erbij zitten? Architectural Digest heeft hier een mooie fotoreportage van gemaakt, waar ik wat highlights voor je uit haal.

Lees verder...

Tuin-DIY: oude banden, nieuw leven

Als je nog een paar oude banden hebt liggen of je moet er binnenkort enkele vervangen, gooi ze dan niet weg! Want op een simpele manier kan je ze geweldig hergebruiken.   Het enige wat je nodig hebt in spraypaint (verf in spuitbus) in je favoriete zomerse kleur en een glazen plaat als tafelblad. En

Lees verder...

Tuin-DIY: je tuintafel behangen!

Vandaag lijkt me een typische dag voor het bespreken van leuke DIY’s voor in je tuin. Althans, leuk om naar te kijken, maar voor het uitvoeren ervan zou ik nog een paar daagjes wachten tot de temperatuur wat is gezakt

Lees verder...

Een vogelhuisje? Nee, een Vogelvilla!

Het is een Duitse website, dus van de tekst snap ik geen snars, maar de afbeeldingen maakten mij al enthousiast genoemd. De vogelhuisjes van Die Vogelvilla zijn leuk!

Lees verder...

Terrasoverkapping

Wie een eigen tuin heeft, weet hoe prettig het kan zijn hierin van de buitenlucht te genieten. Lekker de frisse lucht inademen en genieten van alles wat in de tuin groeit. Helaas zijn niet alle weersomstandigheden even prettig of geschikt. Soms is het te nat, soms brandt de zon veel te fel. Gelukkig kun je

Lees verder...

Een veranda past in elke tuin

Een zwoele zomeravond, maar helaas met een paar spatjes regen. Of een prachtig zonnige zomerdag maar geen schaduwplek in de tuin. Voor sommigen misschien en reden om dan maar binnen te blijven. Maar met een veranda in de tuin heb je zoveel meer mogelijkheden! Droog zitten als het regent buiten en koel in de schaduw

Lees verder...

DIY: dé ideale markers voor je moestuin

Zit je net als ik te rotzooien met kaartjes in je moestuin om te markeren waar alles geplant is? Na een paar regenbuien zijn ze nauwelijks meer te lezen… Deze markeersteentjes zijn daarom ideaal, zelf te maken en passen perfect bij de natuurlijke uitstraling van een moestuin.

Lees verder...

Nóg een leuke mini-bbq!

Berichtte ik een paar dagen terug al over een mini-barbecue van Weber, maar ik heb er nog één gevonden die (als ik heel eerlijk ben) wat uiterlijk betreft nog net een tikkie leuker is. Mon Oncle van Mermelada Estudio is een vrolijke koffer en barbecue in één!

Lees verder...

BBQ in pocketformaat van Weber

Nouja, pocketformaat is misschien wat overdreven, maar handig mee te nemen is ie wel. De Weber Go-Anywhere Houtskool Barbecue!

Lees verder...

Vitra zet Eames eruit

Uit je huis althans… De Eames Wire Chair, ontworpen in 1951 door Charley en Ray Eames, is nu namelijk ook geschikt gemaakt voor buiten!

Lees verder...

Light your fire met Happy Cocooning!

Het is een soort vuurkorf, maar dan makkelijker en zeer stijlvol. Met de Cocoon Table van Happy Cocooning hoef je niet langer te klungelen met aanmaakhout, kranten, lucifers en overmatige rookvorming, want hij brandt op gas. En dan hebben we het over het stijlvolle uiterlijk nog niet gehad.

Lees verder...