Rubriek: Bloemen & Planten

Uniek tafelstuk voor €2!

Tip van de dag: maak zelf een tafelstuk met bloemen uit eigen tuin. Heerlijk zomers en daarmee een geweldige én unieke decoratie bij bijvoorbeeld een tuinfeest of een avondje barbecueën. Alles wat je hiervoor nodig hebt is oase, bloemen/planten, een schaal (waar de oase in kan) en water. Een stuk oase kost circa €1 en

Lees verder...

Hip met luchtplantjes

Luchtplantjes zijn helemaal hip, hot & happening! Het luchtplantje, ook bekend als de Tillandsia, is anders dan anders. Het heeft namelijk geen potgrond nodig. Daarnaast hebben ze ook nog een erg modern en stijlvol uiterlijk.

Lees verder...

DIY-DinsDag: fleurige lampenpeertjes

Geef je lampenpeertjes een nieuw leven met deze DIY-tip van Seekyt.com: haal de lampenpeertjes voorzichtig leeg, maak ze schoon (wees voorzichtig want het is en blijft glas), doe er een laagje water in met wat bloempjes en hang ze op met een touwtje of ijzerdraadje. Het resultaat mag er wezen:

Lees verder...

Klimop binnen?

Bij de botanische interieurtrend horen natuurlijk planten. Mooiwatplantendoen.nl roept de klimop uit als woonplant van april. Maar dat je deze plant ook leuk binnen kan toepassen, weet niet iedereen. Hier wat leuke voorbeelden.

Lees verder...