Rubriek: Shoppen

Pre-shoppen voor de lente-/zomercollectie van ferm LIVING

Je moet voor veel van de producten nog even geduld hebben met bestellen tot circa maart/april maar je kan wel alvast je verlanglijstje samenstellen, want alle producten van de lente-/zomercollectie van ferm LIVING zijn al online te bewonderen. Mijn favorieten vind je hieronder.

Lees verder...

Hema op z’n Hipst! (mét moodboard)

Heb ik nou al die jaren onder een steen gelegen? Het is me gewoonweg totaal ontgaan… Dat ze leuke spulletjes hebben was me bekend, maar de Hema heeft ronduit “uberhippe” spulletjes tegenwoordig! Mijn favorieten verzameld op een moodboard.

Lees verder...

Voojaarscollectie 2015 op de VIP Night Rivièra Maison

Woensdagavond 4 februari kan jij als eerste de lentecollectie 2015 van Rivièra Maison bewonderen! Met als thema het paradijselijke “St. Barths”, belooft het een mooi voorproefje te worden op de zonnige dagen die gaan komen!

Lees verder...

Weekendtip: Rivièra Maison’s magazijn leegverkoop

    Als je fan bent van Rivièra Maison dan moet je vanmiddag of morgen echt even een ommetje maken naar Amsterdam. De winkel op Gelderlandplein 185-199 gaat daar namelijk verhuizen naar Gelderlandplein 110. En dat betekent leegverkoop op het oude adres!

Lees verder...

Preview lentecollectie Riverdale 2015…

Tijd om uit die winterdip te komen. Langzaam worden de dagen langer en de nachten korter en durven we weer te dromen van mooie zomeravonden. Maar eerst: het voorjaar! Fris, vrolijk en (hopelijk) zonnig. Kom alvast in de juiste lente-mood met de voorjaarscollectie van Riverdale.

Lees verder...

Bijna in de IKEA-schappen…

Op de website van Team Confetti vond ik een preview van al het moois dat we in IKEA’s schappen mogen verwachten rond februari/maart. De foto’s zijn duidelijk: de collectie is top!

Lees verder...

Shop-tip: pop-up store The Loft is back!

Afgelopen zomer werd voor het eerst The Loft geopend, een pop-up store gesitueerd in een Amsterdams appartement waar werkelijk alles wat je zag te koop was. Als je het gemist heb, krijg je nu een nieuwe kans want Residence meldt dat er een wintervariant komt!

Lees verder...