Rubriek: Shoppen

Hilarische snijplank HEMA

Snijplanken zijn hip, je struikelt erover in iedere interieurwinkel. HEMA laat zo’n trend natuurlijk niet zomaar voorbijgaan en speelt hierop in met een flinke dosis humor. Deze snijplank móét ik daarom even met jullie delen. 

Lees verder...

Shoppen in de design-supermarkt

Residence meldt een leuke shop-tip in Amsterdam: een mini-designsupermarkt. Op het terrein van de Amsterdamse Hallen is de pop-up store ‘Edwin Pelser Minimarket by Unobvious’ gevestigd tot eind 2015.

Lees verder...

Zomers nieuws van Brabantia

Brabantia is wat mij betreft één van de beste merken wat betreft afvalemmers en wasmanden. Zelf hebben we een Push Bin  in de keuken staan, een ontwerp dat nooit verveelt. Laatst nog een kapotte Brabantia met een kleine reparatie van het grofvuil gered, dus nu staat er een extra Touch Bin in de garage. Maar

Lees verder...

Weekend-tip: Pop-up Showroom MADE.COM

Komend weekend heeft MADE.COM een pop-up showroom in hartje Amsterdam (adres: Singel 80). Kortom, de spulletjes van deze top-website zijn eindelijk live te bewonderen!

Lees verder...

IKEA mixt Zweden met Azië

Bij de nieuwe IKEA NIPPRIG limited edition collectie zijn lokale vakmensen uit Vietnam en Indonesië betrokken. Het resultaat? Een mix van Zweden en traditionele handwerktechnieken.

Lees verder...

Samenwerking IKEA en bekende modeontwerpers

IKEA heeft aangekondigd te gaan samenwerken met bekend fashion designers. Zo ontwerpt Katie Eary de GILTIG-collectie met als thema “throwing a dinner party”. Waarschijnlijk wordt dit in het voorjaar van 2016 gelanceerd. Maar er is meer…

Lees verder...

IKEA’s eerbetoon aan Olle Eksell

IKEA wijdt een volledige collectie aan de in 2007 overleden Zweedse ontwerper Olle Eksell. De ÖNSKEDRÖM collectie bestaat uit diverse producten met een hoofdrol voor de tekeningen van de ontwerper. Dat betekent één en al vrolijkheid:

Lees verder...