Rubriek: Shoppen

IKEA mixt Zweden met Azië

Bij de nieuwe IKEA NIPPRIG limited edition collectie zijn lokale vakmensen uit Vietnam en Indonesië betrokken. Het resultaat? Een mix van Zweden en traditionele handwerktechnieken.

Lees verder...

Samenwerking IKEA en bekende modeontwerpers

IKEA heeft aangekondigd te gaan samenwerken met bekend fashion designers. Zo ontwerpt Katie Eary de GILTIG-collectie met als thema “throwing a dinner party”. Waarschijnlijk wordt dit in het voorjaar van 2016 gelanceerd. Maar er is meer…

Lees verder...

IKEA’s eerbetoon aan Olle Eksell

IKEA wijdt een volledige collectie aan de in 2007 overleden Zweedse ontwerper Olle Eksell. De ÖNSKEDRÖM collectie bestaat uit diverse producten met een hoofdrol voor de tekeningen van de ontwerper. Dat betekent één en al vrolijkheid:

Lees verder...

Make-over servies IKEA

De 365+ collectie van IKEA stamt uit 1997, dus hoog tijd voor een nieuw jasje. IKEA heeft de serviescollectie naar 2015 gebracht met een make-over.

Lees verder...

Flamingo Fun with Etsy

De Flamingo-trend, ik ben er nog steeds niet helemaal van de shock bekomen, maar vind het stiekem ook wel erg vrolijk. Tijd om te kijken wat Etsy te bieden heeft voor deze trend.

Lees verder...

LOVE NÄMÄ

Het begon met een plaatje via flickr van konijntjes die echt té schattig zouden zijn op de paastafel (tweede foto hieronder, waarbij ik al een stapeltje servetjes tussen de oren voor me zag…). Toen ik erachter kwam dat ze van NÄMÄ waren en ik de website bezocht, werd ik gelijk verliefd op álle producten. Wat

Lees verder...

Weekend-tip: IKEA’s kunstzinnige Pop-Up Store!

Niet voor dit weekend maar volgend weekend, want van 27 t/m 29 maart opent IKEA zijn eerste pop-up store. Dit alles ter ere van de Art Event 2015 Street Art limited collectie. Een hele mond vol, maar het gaat hier om een kunstcollectie met twaalf werken van straatartiesten van over de hele wereld.

Lees verder...

Live shoppen in vtwonen conceptshops

Wat nou als je komend weekend niet die leuke actie ‘win een vtwonen voorjaarshuis‘ wint met €10.000,- shoptegoed? Nou, dan kan je vanaf dit weekend je hart ophalen in de drie nieuwe conceptshops van vtwonen. 

Lees verder...