Rubriek: Shoppen

Shop-tip: pop-up store The Loft is back!

Afgelopen zomer werd voor het eerst The Loft geopend, een pop-up store gesitueerd in een Amsterdams appartement waar werkelijk alles wat je zag te koop was. Als je het gemist heb, krijg je nu een nieuwe kans want Residence meldt dat er een wintervariant komt!

Lees verder...

DDW 2014: shoppen bij Yksi

Bij Yksi (niet te verwarren met IXXI, lees het bericht daarover hier) kan je je “Dutch Design”-hartje ophalen. Tip: neem niet té veel geld mee, want het is moeilijk om je shop-drift in toom te houden.

Lees verder...

Een Wicked pop-up store in Amsterdam

Het is natuurlijk helemaal ‘in’: pop-up stores. In de grote steden lijkt het er van te stikken. Voor de komende weken is de The Wicked Warehouse “up-ge-popt” in Amsterdam. En wees er snel bij, want het zit er slechts t/m 16 oktober.

Lees verder...

Sneak Preview Hem.com

Nog minder dan twee weekjes en dan kunnen we weer genieten van een nieuwe online shop met mooie interieurspulletjes: Hem. Op 30 september gaat de webshop open, maar hier krijg je alvast een voorproefje van de spulletjes.

Lees verder...

Man heeft niks te vertellen over het interieur

Als ik naar mijn eigen situatie kijk, dan klopt het wel een beetje: hij mag best z’n mening geven wat betreft meubels en interieur, maar uiteindelijk krijg ik vaak m’n zin. Wij hebben het dan ook handig verdeeld: hij heeft zeggenschap over de tuin (hij is immers tuinman) en ik over het interieur. Ook uit

Lees verder...

Besparen met rolluiken

In menig huishouden gaat er nog veel energie verloren. Volgens energiemaatschappij E.ON gaat ruim 37% van de warmte verloren via ramen en deuren. Rolluiken zijn een goede oplossing om dit verlies te beperken én jaarlijks te besparen op je energierekening. Isolerende functie Rolluiken bieden je veel verschillende voordelen. Zo kun je profiteren van de isolerende

Lees verder...

Pop-up shop Leiden: Kleedvermaak

Alleen de naam is al leuk maar de foto’s doen vermoeden dat dit ook een echte hotspot is. De tijdelijke winkel heeft tweedehands kleding, maar ook accessoires en zelfs meubels.

Lees verder...