Ontwerp zelf een uniek kleurrijk kleed

Dé nieuwe internationale rage op interieurgebied zijn Bolletjeskleden. De kleden zijn gemaakt van aan elkaar geregen vilten bolletjes van de hoogste kwaliteit schapenwol, geverfd met chemicaliënvrije kleurstof. De zachte kleurrijke kleden, indien gewenst geheel ontworpen volgens eigen smaak, worden door vrouwen in Nepal met de hand gemaakt. Een bolletjeskleed is niet alleen een bijzondere toevoeging aan het interieur van de koper, het heeft ook een positief effect op de maaksters die een deel van de opbrengst van de kleden verdienen.

Een kleurrijk eigen ontwerp
Bolletjeskleden zijn leverbaar in ontelbaar veel uitvoeringen: er zijn vijftien standaard designs leverbaar, maar het is ook mogelijk zelf een kleed te ontwerpen. Men kan vilten bolletjes combineren, waarbij gekozen kan worden uit 65 verschillende heldere kleuren. Een eigen ontwerp kan worden gemaakt met de unieke preview functie. Daarnaast zijn er zowel ronde als rechthoekige kleden leverbaar, in verschillende afmetingen. Textielontwerpster Nasia Burnet mede-oprichter van BolletjesKleed.nl, voorziet tevens klanten desgewenst van kleuradvies.

Nasia Burnet: “Fair Trade loont iedereen”
De kleden van Bolletjeskleed.nl worden met de hand gemaakt door Nepalese vrouwen. Zij hebben vaak geen opleiding voltooid, maar krijgen dankzij de productie van bolletjeskleden toch een kans hun eigen toekomst meer kleur te geven. De vrouwen krijgen een eerlijk salaris, en ze kunnen vanuit hun eigen huis kleden produceren. Nasia Burnet: “Wij geven geluksgarantie op onze bolletjeskleden; ze zorgen voor een glimlach op het gezicht van u, uw kinderen en de maaksters.”

De beste kwaliteit
De kleden van BolletjesKleed.nl zijn gemaakt van 100% zuiver scheerwol uit Nieuw Zeeland. Deze bezit een natuurlijke vetlaag die de kleden water- en vuilafstotend maakt. Chemicaliënvrije verf zorgt voor de kenmerkende heldere kleuren. Een tevreden klant op BolletjesKleed.nl: “Het kleed was nog mooier dan we hadden gedacht! Het overtrof al onze verwachtingen! De kleuren zijn helder en fel en het kleed is erg sterk.” (Lucinda, Nederland)

De hoogste kwaliteit
Bolletjeskleden worden gemaakt van vilt van zuivere schapenwol. Deze wordt geverfd met chemicaliënvrije kleuring, wat zorgt voor de kenmerkende heldere kleuren. “Het kleed was nog mooier dan we hadden gedacht! Het overtrof al onze verwachtingen! De kleuren zijn helder en fel en het kleed is erg sterk, en dat moet ook wel met twee kleine kinderen in huis.” (Lucinda, Nederland)

Een goede service en prijs
BolletjesKleed.nl bezorgt gratis en snel over de hele wereld. Standaard ontwerpen zijn binnen twee weken leverbaar, zelf ontworpen kleden hebben een levertijd van maximaal vier weken. Een rond kleed is te bestellen vanaf € 190 een rechthoekig vloerkleed vanaf € 245. Deze lage prijs is mogelijk omdat BolletjesKleed.nl de vloerkleden rechtstreeks vanuit Nepal bij huishoudens over de hele wereld aflevert.

Lees ook:Woontrend: Opvallende en uitgesproken vloerkleden
Lees ook:Vorm & Structuur in 5 stappen
Lees ook:Vloerkleed van je oude kleding
Lees ook:From Turkey with love
Lees ook:Oohh & SACKit op TrendZ

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ontwerp zelf een uniek kleurrijk kleed

  1. Fabian

    Bedank voor de inspiratie =)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>