Rubriek: Kunst

Cornflakes = kunst?

Kunstenares en fotografe Sarah Rosado fotografeert cornflakes…. Maar dan zo gerangschikt dat het portretten vormt van beroemdheden. Komische kiekjes zijn het resultaat.

Lees verder...

10x haal de zomer in huis met kleurrijke kunst

Het liefst zitten we natuurlijk buiten in de zomer, maar aangezien Nederland nogal onvoorspelbaar is wat betreft het weer is het misschien ook leuk om de zomer een beetje naar binnen te halen. Dat kun je doe door supervrolijke, zonnige kunstwerken aan je muur te hangen. Ik geef je 10 ideeën ter inspiratie.

Lees verder...

Opening pop-up store Felix & Foam in Amsterdam

In april is ‘Felix & Foam’ geopend in het Amsterdamse gebouw Felix Meritis. Deze 6 maanden durende pop-up store is een samenwerking van onder andere Foam en de gemeente Amsterdam. Fotografie, video, mode maar ook design zullen onderdeel zijn van het project.

Lees verder...

Inspiratie Pasen #31

Mocht je nog een oude sok met geld over hebben, dan is het misschien een goede investering om één van de peperduren Fabergé-paaseieren aan te schaffen. Deze eieren zijn ooit gemaakt voor de Russiche tsaar en zijn familie door Fabergé in de periode van 1885 tot 1916. Nog steeds zijn deze paaseieren beeldschoon maar helaas

Lees verder...