Rubriek: Moodboards

Moodboard Monday: Winters HEMA

Dat je geen duur design in huis hoeft te halen om je interieur voor te bereiden op de winter, bewijst de HEMA wel. Ik heb enkele prachtige HEMA-producten in een moodboard voor je verzameld, zodat je helemaal klaar bent voor de koude dagen!

Lees verder...

Moodboard Monday: 5x herfst op z’n best

Het najaar is in volle gang, maar ik laat je zien dat dit geen reden is om neerslachtig te worden van de neerslag Ik heb 5 prachtige moodboards voor je gevonden die de herfst een gezellig tintje geven.

Lees verder...

Moody Moodboard Monday

Bij die regenachtige dagen van afgelopen week horen donkere ‘moody’ interieurs. Daarom vandaag een Moody Moodboard Monday. 

Lees verder...

Moodboard Monday: 10x Zomer

Tropische temperaturen vandaag en daarom 10x superzomerse moodboards. Niet per se interieur-moodboards, maar ze kunnen wel dienen als inspiratiebron voor zowel binnen als buiten. 

Lees verder...

Moodboard Monday: kleurverloop

Kleurverloop, een trend die Eigen Huis & Interieur al voorspelde voor dit jaar (lees blogbericht hier). Daarom ben ik op Etsy op zoek gegaan naar de mooiste producten passend bij deze trend.

Lees verder...

Monday Moodboard Day: Art Deco

Is deze stijlbeweging uit de jaren ’20 en ’30 terug van weggeweest? Ik weet het nog zo net niet, maar Residence heeft wel een mooi moodboard samengesteld bij deze stijl.

Lees verder...

Monday Moodboard Day: Home Sweet Home

Huisjes in je huis, je struikelt erover! Vooral van die schattige houten huisjes, quasi-nonchalant in de boekenkast of op het aanrecht. Maar een beetje cliché is het wel… Daarom ging ik op Etsy op zoek naar een wat originelere toepassing van deze toch wel leuke trend.

Lees verder...

Monday Moodboard Day: Etsy’s Rattan Rules!

Rotan oubollig? Welnee, joh! Je ziet het langzaam aan weer terug komen. Rotan is prachtig te combineren met materialen zoals leer, hout en bamboe. Hieronder een moodboard met prachtige Etsy-producten ter inspiratie.

Lees verder...