Rubriek: Kinderkamer

Een hippe kinderkamer met Zuny’s

Zuny is dé musthave voor de kinderkamer van 2015! Het heeft alles in zich: het is stijlvol, gemaakt van (imitatie)leer (= helemaal hip nu) en is volledig handgemaakt (= über-hip). Maar ook afgezien van de laatste trends, was ik compleet verkocht toen ik de Zuny diertjes voor het eerst zag.

Lees verder...

Flavourites Live Favourites: PSikhouvanjou

Nou stuur ik al iedere maand een kijkkaart van PSikhouvanjou naar mijn neefje om ‘m te feliciteren dat ie weer ‘n maandje ouder is. Dus stiekem was ik extra blij dat deze webshop ook aanwezig was bij Flavourites Live. Ik heb me ingehouden en niks gekocht, maar wat hebben ze toch weer leuke spulletjes…  

Lees verder...

Op reis naar Liekeland…

Eigenlijk al gespot tijdens de Dutch Design Week, maar door gebrek aan tijd (zwak excuus, I know!) nog geen gevolg gegeven aan het visitekaartje van Lieke van der Vorst dat ik nog snel even had meegepakt. Inmiddels wel de moeite genomen de website van Liekeland te bekijken en wat blijkt: deze had ik niet moeten

Lees verder...

Tarkett’s kindervloeren :)

Tarkett heeft nu een collectie vinylvloeren speciaal voor de kinderkamer. Deze ftalaatvrije vloer is lekker zacht voor de kindervoetjes en is natuurlijk verkrijgbaar in vrolijke designs en kleuren.

Lees verder...

Juniorcollectie vtwonen ook op Hema.nl!

Dat er een juniorcollectie van vtwonen is, was voor mij al nieuws, maar nog groter nieuws is dat het op Hema.nl verkrijgbaar is! Doordat alle meubeltjes van grijs gespoten massief grenenhout zijn, zijn ze makkelijk te combineren voor zowel jongens als meisjes. 

Lees verder...