Meubels van de woonbeurs verkocht op veiling

Bezoekers van de Woonbeurs hebben ze vast gezien. De stoere houten meubels op het terras van Picknick in the Park. Deze zijn van fabrikant Woedz. Zij die enthousiast waren geworden over deze stoere en stootvaste houten meubelen, konden tijdens de woonbeurs terecht op Interieurveilen.nl. Daar werden van 24 september tot 2 oktober, de gebruikte meubels geveild. Een unieke kans om voor een fractie van de prijs in het bezit te komen van een uniek item.

Dat de meubels en de veiling een succes waren blijkt uit het aantal biedingen en bezoekers. Ook via Twitter werd er de veiling goed gepromoot door anderen. In totaal zijn alle geveilde producten ruim 6000 keer bekeken en zijn er 245 biedingen gedaan. De totale opbrengst van de veiling was ruim 12.000 euro!

Voor Woedz was de veiling een kans om snel en efficiënt de gebruikte producten te verkopen en voor de trendbewuste consument was het een kans om voor een fractie van de prijs in het bezit te komen van een uniek tuinmeubel. Dirk van Deursen van Woedz: “Het was erg leuk om te zien dat onze producten zo populair zijn. Bovendien hoeven we nu de spullen niet meer in de opslag te zetten en hebben we 30 consumenten blij kunnen maken.”

Over Interieurveilen
Interieurveilen.nl is het professionele veilingplatform met alles voor het interieur. Het aanbod is groot. Keukens, banken, eettafels, kasten, tuinmeubels, boxsprings, badkamers; voor vrijwel elke aankoop voor in je huis kun je op de site terecht. Voor fabrikanten en woonwinkels biedt Interieurveilen.nl een unieke kans om showroommodellen, oplopende voorraad of restpartijen via de site te laten veilen. Consumenten kunnen voor een fractie van de oorspronkelijke prijs ineens toch die geweldige keuken of bank betalen en de ondernemer kan zijn spullen kwijt. Een win-win situatie voor zowel de consument als de woonbranche dus.

Lees ook:Kunstenaar beschildert Artifort stoel voor Serious Request
Lees ook:Nationale kringloopdag
Lees ook:De ene huizenveiling is de andere niet
Lees ook:Website-Tip: I am Recycled
Lees ook:Lancering TweetmarketNL

1 Reacties // Reageer

One thought on “Meubels van de woonbeurs verkocht op veiling

  1. Design meubels

    Leuke website interieurveilen.nl, zo kan iedereen voor een goed prijsje meubels aanschaffen. Ik ha er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord dus wellicht is wat meer reclame maken slim om meer bezoekers te trekken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>