Rubriek: DIY – Maak het zelf

Flavourites Live Favourites: DIY’s van imakin

Inmiddels is het geen geheim meer, ik ben gek op DIY’s. Dus is het niet zo gek als ik op Flavourites Live rechtstreeks naar imakin toe loop. Zij bieden namelijk de ultieme oplossing voor de DIY’er zonder tijd om zelf do-it-yourself-projectjes te verzinnen en alle ingrediënten bij elkaar te shoppen. Kant-en-klare DIY-pakketten geven je de

Lees verder...

DIY Tekstwolk aan je muur

Via Woontrendz een superleuke DIY opgeduikeld (oorspronkelijke bron: Med et lekent sinn). Deze DIY tekstwolk van hout is een top wanddecoratie voor een klein budget.  Het enige wat je namelijk nodig hebt is houtlijm, tape, winkelhaak (of verstekbak), een houtzaag en houten balken. 

Lees verder...

DIY je houten vloer sjabloneren

Ik zal je hier niet vermoeien met een uitgebreide tutorial voor het sjabloneren van je houten vloer, want deze vind je al genoeg op internet (bijvoorbeeld hier). Belangrijker is namelijk welk sjabloon te kiezen. Daarom laat ik je een rijtje prachtig gesjabloneerde houten vloeren zien, ter inspiratie.

Lees verder...

10x de leukste DIY-etagères

Etagères: ideaal voor cupcakes, bonbons, maar ook voor waxinelichtjes, sieraden en andere (woon)accessoires. Nog leuker dan ze te kopen is om ze zelf te maken. Tijd om eens een paar mooie DIY-exemplaren te bekijken. Onder de afbeeldingen vind je de link naar de tutorials.

Lees verder...

DIY iPad/Tablet-recepten-houder voor in de keuken

Waar je vroeger nog werkte met receptenkaartjes, staan nu al je recepten waarschijnlijk opgeslagen op de computer. Of je Googelt even naar een recept zodra je het nodig hebt. Receptenkaartjes zijn nog wel schattig, maar eigenlijk niet meer nodig. Wat je écht nodig is, is een hippe standaard om je iPad of tablet in te

Lees verder...

DIY herfst-kunst met bladeren

Niet die warme herfstkleuren die we van andere herfst-DIY-projecten gewend zijn, maar nu eens stoer matzwart en zilver. Maar ook voor deze DIY van My Baking Addiction moet je naar buiten om je favoriete bladeren te verzamelen.

Lees verder...

DIY Glitter-Bladeren

Je hebt het misschien al gemerkt, maar ik begin langzaamaan verslaafd te raken aan DIY-tips voor de herfst. Met bijvoorbeeld dennenappels en herfstbladeren kan je zo veel mooie dingen doen! Zoals deze DIY voor glitterbladeren van 6th Street Design School.

Lees verder...