Rubriek: DIY – Do It Yourself

DIY veren stempelen

Veren zie je steeds vaker ingelijst aan de wand of als decoratie op bureaus (met een knipoog naar de ouderwetse ganzenveer). Toen ik deze DIY van Dat Zit Wel Snor zag, kon ik het daarom ook niet laten het even met jullie te delen.

Lees verder...

DIY tafeltje op je armleuning

Je kent die tafeltjes wel voor op de armleuning van je bank. Ideaal als je geen ruimte hebt voor een bijzettafeltje! Hiervoor vond ik een leuke DIY op Francois et Moi, die ik even met jullie wil delen. 

Lees verder...

Oud & Nieuw tip #3: Champagnefles-DIY’s

Champagne is een vast onderdeel van Oud & Nieuw. Wat is er nou leuker om de flessen een feestelijke uitstraling te geven? Vooral leuk als je budget wat kleiner is en je niet wil laten zien welk goedkoop huismerk je hebt gekocht Klik op de links onder de afbeeldingen voor de tutorials.

Lees verder...

Oud & Nieuw tip #1: Ballonnen

Nog aan het uitbuiken van de kerstdiners, dwalen mijn gedachten alweer af naar volgende week: Oud & Nieuw. Een feestje houden is natuurlijk geen kunst, maar je wil ook dat het er leuk uitziet als je gasten over de vloer krijgt. Daarom komende week iedere dag tips om je huis er tip-en-top uit te laten

Lees verder...