Rubriek: DIY – Do It Yourself

DIY-trend in beeld: leren details

Overal zie ik het de laatste tijd: decoratie en meubels met leren details. Leren handvatjes lijken overal aan te worden vastgemaakt als robuust detail. Dat ziet er gaaf uit. Ik geef je een paar leuke ideetjes als je zelf aan de slag wil gaan.

Lees verder...

10x Dino’s Back 2 Life!

Mocht je een zoontje, neefje, broertje of buurjongetje hebben die zijn oude speelgoed-dinosaurussen weg doet, houd hem dan tegen! Je kan er superleuke dingen mee maken. Ondanks dat het hoofdingrediënt een stuk kinderspeelgoed is, zul je zien dat deze blinkend gouden of smetteloos witte DIY’s verre van kinderachtige resultaten oplevert Klik op de link onder

Lees verder...

DIY tafelkleed voor Valentijn

Dit tafelkleed is über-Valentijn, zonder een schrijntje zoetsappigheid. I LOVE IT! De X’s en O’s staan natuurlijk voor “kisses” en “hugs”, maar geven tegelijkertijd een knipoog naar het bekende boter-kaas-en-eieren-spelletje. Lekker ruw en stoer zwart geschilderd op fris wit katoen, is het helemaal van nu!  

Lees verder...

DIY gevouwen muurdecoratie van KNOT Magazine

KNOT Magazine is een Franstalig online DIY-magazine en aangezien mijn Frans niet opperbest is, zou je denken dat ik deze oversla. Maar de DIY’s zijn zo mooi dat ik er graag een woordenboekje voor pak. Uit de eerste uitgave van het magazine heb ik een DIY voor je geselecteerd, welke zo min mogelijk vertaling vergt

Lees verder...

DIY gevouwen dierenhoofden aan je muur

Vouwen en origami is hip. Leuke ornamentjes voor in de kerstboom, lampenkappen, maar ook dierenhoofden. In stylish wit of juist in een felle kleur voor in de kinderkamer. Ik geef je drie voorbeelden mét onder de afbeelding de link naar de gratis tutorial. 

Lees verder...