Rubriek: DIY – Maak het zelf

Alle soorten en merken gereedschap online

Zelf klussen in huis is niet alleen kostenbesparend, maar ook de manier bij uitstek om je woning precies zo vorm te geven zoals je dat zelf wilt. Natuurlijk heb je behalve de juiste materialen ook goed gereedschap nodig om je project uit te kunnen voeren. Wat zijn de basis gereedschappen die je veel zult gebruiken

Lees verder...

DIY: stylish kattenbak

Niet alleen de geur maar ook de uitstraling van een kattenbak is vaak niet om over naar huis te schrijven. Deze kattenbakkist weet dit prima te verbergen.

Lees verder...

DIY – maak je eigen vloer!

Dit klusje kostte de maker slechts $80,-, al wordt toegegeven dat het gebruikte hout misschien niet duur is maar ook niet bepaald duurzaam. Desalniettemin is de vloer écht weer eens wat anders. En relatief makkelijk zelf te maken!

Lees verder...

DIY haal de maan in huis

Een gouden maan op je muur, wie wil dat nou niet? Ik vond het niet meteen als een aantrekkelijk idee klinken, maar toen ik de kiekjes zag was ik overtuigd. Dit wil ik ook!       Het klusje is niet eens zo moeilijk, de hoofdingrediënten zijn verf en een overheadprojector, maar het is wel

Lees verder...

DIY Circus Letters

Grote verlichte circusletters in je huis zijn helemaal hip. Maar dat je zo ook zelf kan maken, daar had ik nooit bij nagedacht. Deze tutorial bestaat uit maar liefst vier delen en is dus zeker niet eenvoudig, maar wat is het resultaat gaaf!

Lees verder...