Rubriek: DIY – Maak het zelf

BB Bricks: Lego voor volwassenen

Ben je een soort van wanna-be doe-het-zelver? Iemand die wel wil klussen maar er gewoon niet de handigheid voor heeft? Met BB Bricks kan iedereen een meubel of wandje in elkaar zetten.  

Lees verder...

DIY superhip hondenbedje (incl video!)

Na het bericht van vanmiddag over de hondenbedjes Kwam ik via Dog Milk de link naar deze DIY-tip tegen. En die wil ik je niet onthouden. Ik geef toe, je moet er even de tijd voor nemen, maar dan heb je ook wel een superstoer, zelfgemaakt hondenbedje!

Lees verder...

DIY Lap Tray

Ik ben gek op Lap Tray’s en Lap Desks. Jeweetwel, die dienbladen meteen kussentje eronder zodat je ze op je schoot kan gebruiken. Ideaal als je wat moet schrijven of natuurlijk voor je avondeten voor de tv Maar de mooie zijn vaak zo duur. Tijd voor een tutorial hoe ze zelf te maken.

Lees verder...

10x Tape op z’n best

Washi Tape zie je tegenwoordig overal. Je kan er ook zo veel mee doen! Hier 10 leuke, creatieve ideeën wat je met washi tape en andere soorten tape allemaal voor elkaar kan krijgen. 

Lees verder...

Een DIY waar je wel eens dronken van zou kunnen worden

Deze DIY-tip vergt wel wat wijntjes, want het belangrijkste ingrediënt is de welbekende wijnkurk. Alhoewel, steeds vaker komt een schroefdop voor. En hoewel ik daar heel blij mee ben (ik kan niet omgaan met een kurkentrekker), moet ik voor deze zelf te maken onderzetters wel wat wijntjes wegtikken uit een fles mét kurk.

Lees verder...

Tuin-DIY: oude banden, nieuw leven

Als je nog een paar oude banden hebt liggen of je moet er binnenkort enkele vervangen, gooi ze dan niet weg! Want op een simpele manier kan je ze geweldig hergebruiken.   Het enige wat je nodig hebt in spraypaint (verf in spuitbus) in je favoriete zomerse kleur en een glazen plaat als tafelblad. En

Lees verder...