Inspiratie voor DIY woonaccessoires op de Kreadoe

Vandaag ga ik naar de Kreadoe. Lekker inspiratie opdoen voor het zelf maken van mooie, creatieve en vooral: unieke woonaccessoires. KreaDoe is de meest veelzijdige en grootste hobbybeurs van Nederland. Je kunt er terecht voor tientallen hobby’s, om lekker te shoppen, om inspiratie op te doen of aan de slag te gaan in de vele workshops. De beurs wordt gehouden van 2 t/m 6 november in de Jaarbeurs Utrecht. Kom jij ook lekker inspiratie op doen? Wie weet pronkt er in jouw huis straks ook een zelfgemaakt kunstwerk.

Lees ook:Interieuragenda November 2014
Lees ook:Interieuragenda November 2015
Lees ook:Beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + inrichten een succes
Lees ook:Binnenkijken bij… Petra van Breda
Lees ook:Bouw en Verbouwbeurs november 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>