Time flies

Oh, wat gaat de tijd toch hard. Ik nam me nog zo voor om trouw elke dag te bloggen…. is er ineens weer een week voorbij. Ik zou graag beterschap beloven, maar ik kan niet meer doen dan mijn best en soms heeft het echte leven gewoon even wat meer prioriteit dan online.

Had ik al verteld dat mijn dreumes los loopt? Hij is pas 13 maanden! Je begrijpt… alle woonaccessoires en mijn zelfgemaakte kussen zijn tijdelijk verbannen tot boven op de kast. Pas ‘s avonds komt een deel daar weer vanaf. Om er de volgende morgen weer opgeborgen te worden. Ons huis is momenteel dus niet het meest stylische, maar het is leefbaar, gezellig en ach… de rest komt wel weer als de kleine man een beetje groter is.

Lees ook:Woonwens: een zolder
Lees ook:Mijn Ikea-verlanglijstje
Lees ook:Inspiratie: de mooiste thuiswerkplekken
Lees ook:Binnenkijken bij… Anita (27) in Zeewolde
Lees ook:DIY-DinsDag: Gave plantenstandaard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>