Rubriek: Design

Drugeot Labo

Drugeot Labo was een opvallende verschijning tijdens Maison&Objet. Het Franse bedrijf heeft designs met een Scandinavisch sfeertje. Vooral de speelse vakkenkasten vallen op:

Lees verder...

Hippe Hobbelpaardjes

Deze design-hobbelpaardjes kwam ik tegen op de website Design Milk. Ze zijn ontworpen door Chan Wai Lim van Little Thoughts Group, die werd geïnspireerd door haar jeugd op een boerderij in Singapore.

Lees verder...

The Oru Series: 4 trends in 1

Deze interieurlijn, genaamd The Oru Series, van Aljoud Lootah brengt vier verschillende trends samen: Koper Vilt Geometrische vormen Origami/vouwen

Lees verder...

Deense DESIGN LETTERS

Al het mooie komt uit Scandinavië lijkt wel, uit Denemarken om precies te zijn. Zo ook DESIGN LETTERS, dat ik op Maison&Objet ontdekte. De naam zegt het al: allemaal moois met letters.

Lees verder...

Pasen #20: mega-vogelnest in je woonkamer

Wil je het deze Pasen groots aanpakken? Lees dan snel verder hoe in één klap het voorjaarsgevoel in huis te halen met een mega-vogelnest in je woonkamer. Moet eerlijk bekennen dat ik ‘m niet hoef te hebben, maar als je toch geld zat hebt is ie wel erg gaaf…

Lees verder...

Bizar + Bazar = Bezar

Bizar? Alleen misschien in de breedste zin van het woord, want alle items die ze zijn verkopen zijn vooral heel speciaal. Bezar is een online winkel vol pop-up shops in vier categorieën: kunst, wonen, sieraden en accessoires. De shops blijven meestal 3 dagen online en maken dan weer plaats voor een ander.

Lees verder...

Luxe en weelde in hal 7

Hal 7 van Maison&Objet was de plek waar je je eksterogen de kost kon geven. Niet voor de gemiddelde portemonnee en soms ook een tikkie over-the-top maar desalniettemin niet te missen! Ik heb er twee stands uit gepikt die er voor mij uitsprongen qua rijkdom. 

Lees verder...

Schommelen op een kralenketting

Om in schommel-sferen te blijven wil ik je ook laten kennismaken met dit prachtige exemplaar van Johanna Richter. Ideaal voor als je wil schommelen op minder zonnige dagen:

Lees verder...

NATURE MADE – HUMAN MADE – TECHNO MADE

De inspirerende tentoonstelling MAKE was een bijzonder onderdeel van Maison&Objet. Alles om ons heen wordt op de één of andere manier “gemaakt”, niet alleen door mensenhanden maar ook door de natuur of door techniek. De highlights uit de drie onderdelen NATURE MADE, HUMAN MADE en TECHNO MADE laat ik je hieronder zien.

Lees verder...

EH&I’s #15: Ineke Hans

Alweer een gedeelde plek, ditmaal voor Ineke Hans en Minale Maeda. Nu eerst aandacht voor Ineke Hans. Met een mooie 15e plek in de Dutch Designer Top 25 van Eigen Huis & Interieur is zij zeker een blogberichtje waard.

Lees verder...