Rubriek: Meubels

7 inspirerende tips om je oude meubels te herbruiken

Je kent dat wel, je kijkt eens rond in je huis en constateert zuchtend dat sommige meubels toch echt rijp zijn voor de stort. Maar voordat je ze afvoert, kijk even naar deze tips: misschien maak je er in een handomdraai weer prachtige opgeknapte meubels van! 1. Creativiteit Het belangrijkste is dat je nieuw en

Lees verder...

Today, Payday, One Day: de Belfakto tafel

Al lange tijd ben ik tot over mijn oren verliefd op de tafels van Belfakto. De houten frames vol ingewikkelde, geometrisch ogende vormen zijn ronduit prachtig. De tafels kosten alleen duizenden Euro’s, waardoor ze nou niet bepaald binnen mijn budget liggen. Dan maar op zoek naar een alternatief.

Lees verder...

Meubels IKEA fungeren als opladers

Architectenweb bericht dat IKEA vanaf 15 april met een wel heel bijzondere nieuwe collectie komt. De Wireless Charging collectie bestaat uit meubels waar een draadloos oplaadstation is ingebouwd. Je legt je smartphone of tablet erop en ze laden vanzelf op. Ideaal!

Lees verder...

Nieuwe Moooie collectie!

Tijdens afgelopen Dutch Design Week viel mijn oog er al op bij de tentoonstelling Woven Into Detail. Nu zijn de kastjes dan ook eindelijk bij Moooi verkrijgbaar. 

Lees verder...

Trend gespot: tweezitsbankje XXS

Perscentrum Wonen spot een leuke nieuwe trend: het kleine tweezitsbankje. Geheel in lijn met het stadse leven en de beperkte vierkante meters die daarbij horen. Ik heb wat leuke voorbeelden voor je opgezocht.

Lees verder...

IKEA restaurants met design-stoelen!

IKEA heeft de Zweedse ontwerpstudio Form Us With Love gevraagd nieuwe stoelen te ontwerpen voor in de IKEA restaurants. Dit levert niet alleen een prachtige serie designstoelen op, maar de stoelen voldoen ook nog eens aan de strenge eisen voor het gebruik in openbare ruimtes.

Lees verder...

Zeg ‘s Bèèèh!

Ik kreeg afgelopen week een nieuwe volger op Twitter erbij met wel een heel bijzondere naam: The Bèèèh Stool. Tja, dan heb je mijn aandacht wel

Lees verder...

Uit je winterdip met Roche Bobois

Met de herfst-/wintercollectie van Roche Bobois word je uit je winterdip gehaald en in het zonnetje gezet! Kleur, vrolijkheid en een spannend design.

Lees verder...

HK Living Catalogus 2015

De pepernoten liggen al in de winkel, Intratuin presenteert kersttrends voor 2014 (vanmiddag vertel ik je hier meer over…) en nu al presenteert HK Living de catalogus voor 2015. Ik haal de mooiste kiekjes voor je eruit.

Lees verder...

ZUIVER’s Dutchbone

Deze maand stond natuurlijk in het teken van Maison & Objet en daar introduceerde ZUIVER zijn nieuwe interieurmerk: Dutchbone. Het team achter dit merk haalt inspiratie van over de hele wereld, dus dat belooft wat…

Lees verder...