Wil je graag een tv beugel kopen?

Tv beugelBen je inmiddels ook al in het bezit van een ultradunne televisie? Dan weet je ook meteen dat zo’n fraaie design tv een goede plek verdient. En wat is er handiger dan deze op te hangen aan de wand. Er zijn veel soorten universele wandbeugels en speciale beugels op maat! De televisie wandbeugels zijn er in vaste, draaibare en kantelbare vorm met een korte of langere beugelarm. De grootte, de plaats en de kijkhoek van het televisiescherm bepalen de vorm die je nodig hebt. Je hebt de keuze uit o.a. de volgende beugels:

  • Tv muurbeugels
  • Tv plafondbeugels
  • Tv vloerstandaards

Informeer naar een wandbeugel op maat

Een tv beugel kopen kun heel gemakkelijk online doen. En zelfs tegen een zeer scherpe prijs. Plaats je een nieuwe tv in je bestaande of nieuwe woning? Meet de afmetingen van de televisie voor je een bijpassende beugel bestelt. Kies voor een  tv beugel van een gerenommeerd merk als van DQ-Wall-Support of NeoMounts. Bij ons online een tv beugel kopen is snel en gemakkelijk. Bekijk de specificaties bij de afbeeldingen goed. Twijfel je over het juiste model wandbeugel? Neem dan even contact met ons.

Vast of draaibare tv beugel

Onze tv beugels zijn statisch of flexibel. Wanneer je de tv hoog ophangt dan heb je een roterende wandbeugel nodig met draaipunten, zodat je de tv vanuit alle hoeken kan bekijken. Of het een LED-tv, een PLASMA-tv of een LCD-tv betreft maakt in principe niet uit. Er is een passend ophang- of tafelsysteem voor elke televisie. Wanneer je de televisie in de slaapkamer ophangt, kun je kiezen voor een plafondbeugel. Let wel op een kantelbare tv heeft iets meer ruimte nodig aan de wand dan een niet-kantelbare televisie.

Bestel via LCDwandbeugels

Een tv beugel kopen doe je snel en gemakkelijk op LCDwandbeugels. Bestel je voor 17.00 uur, dan heb je de beugel de volgende dag al in huis. Ook steunen voor je soundbar en kabelclips of haakse HDMI-kabels bestel je er handig bij. Een tv beugel kopen doe je dus makkelijk vanuit je luie stoel.

Lees ook:Altijd een passende tv vloerstandaard
Lees ook:Waarom een houten vloer?
Lees ook:Verhuisstress? Hier 5 tips die dit oplossen
Lees ook:Knikkers in je schutting? Ja, leuk!
Lees ook:Inspiratie Pasen #47

Geen reacties // Reageer