Rubriek: Decoratie

I’m a Poster Junky

Luuk en Michel, twee Hollandse jongens die een keer iets anders aan hun muur wilden dan de standaard IKEA-posters. Herken je je in dit verhaal? Dan is het tijd om kennis te maken met Posterjunkies.

Lees verder...

Woonbeurs Amsterdam: mo man tai

“Mo man tai“, ofwel “geen probleem”, is op gericht door de Duitse ontwerpster Ulrike Jurklies. Doordat ik al eerder over de veren-trend had geblogd (lees bericht hier), vielen mij tijdens mijn bezoek aan de Woonbeurs meteen de prachtige Gradient Feathers kaarten van mo man tai op.

Lees verder...

Woonbeurs Amsterdam: MYRTE’s vogels

MYRTE is opgericht door Myrte, die na 10 jaar in het vak van commercieel modeontwerper in 2008 in de ban raakte van het tekenen van vogels. Lucky for us, want wij mogen nu genieten van de mooiste vogelprints voor in het interieur. Kussens, theedoeken, schorten, notitieboekjes, noem maar op. 

Lees verder...

Woonbeurs Amsterdam: gemaakt door Barbara maar ván Holland

Barbara Smit heeft onder het label B/aR een heel bijzondere kussencollectie gemaakt, die te zien was op de Woonbeurs in Amsterdam dit jaar. Ze heeft namelijk het ruimtegebruik in Nederland visueel gemaakt door op een geografische kaart de lagen natuur, bos, water en bebouwing te markeren. Dit werden uiteindelijk kleurrijke patronen met als resultaat 24

Lees verder...