Rubriek: Decoratie

Dé woontrend van 2015: shutters

Raambekleding is er in alle soorten en maten. Van gordijnen tot afdekfolie en van lamellen tot luxaflex. In de raambekledings-wereld heeft een nieuwe trend: shutters. Dit zijn houten lamellen aan de binnenkant van het raam. Deze houten panelen zijn verstelbaar en zo kun jij bepalen hoeveel lichtinval of hoeveel privacy je wil. Hier volgen een

Lees verder...

Zonwering in Noord Holland

Lamellen open, shutters dicht, zonnescherm omlaag of de rolluiken omhoog. Zonwering is zeer belangrijk voor in je huis. Het is een functioneel middel om de zon en daarmee de warmte buitens huis te houden maar tegelijkertijd is het ook een manier om de inkijk te belemmeren en daarmee privacy te creëren. Naast deze functies geeft

Lees verder...

Kussens van hout, kurk en papier

Mrs.Me brengt kussens van hout, kurk en papier op de markt. Niet met een printje dat lijkt op de materialen, maar daadwerkelijk gemaakt op basis van deze materialen. Dit meldt Interieurjournaal.com.

Lees verder...

DIY muurbloempje

Een felgele bloem aan je muur, dat schreeuwt lente! Extra leuk als je ‘m voor nog geen tientje zelf in elkaar kan zetten. Deze DIY van mommity laat zien hoe je in een handomdraai je kamer in voorjaarssferen brengt.

Lees verder...

Pasen #21: paasei-moodboard?

Ik weet niet hoe ik het anders moet noemen. Ik kwam deze foto tegen op de website Terrain als verkoopafbeelding van een theedoek. Het is een soort moodboard van producten die wat met Pasen te maken hebben en op kleur zijn gesorteerd in een prachtig paasei.

Lees verder...