Rubriek: Decoratie

DIY veren stempelen

Veren zie je steeds vaker ingelijst aan de wand of als decoratie op bureaus (met een knipoog naar de ouderwetse ganzenveer). Toen ik deze DIY van Dat Zit Wel Snor zag, kon ik het daarom ook niet laten het even met jullie te delen.

Lees verder...

TrendZ & Kussens

Kijk, zij hebben het begrepen: presentation is the key! Met een goedgevulde stelling vol kussens, op kleur gesorteerd, kón je bijna niet anders dan een gehele set kopen. Maro Trading Co. B.V. liet tijdens TrendZ zien hoe belangrijk de presentatie van je product is. Nu maar hopen dat de rondwandelende inkopers er wat van op

Lees verder...

‘n Zinvolle TrendZ Gorinchem

Vandaag naar de inkoopbeurs TrendZ geweest in Gorinchem, gericht op de trends voor het aankomende voorjaar. Nog nooit eerder geweest en moet zeggen dat ie me wat betreft diversiteit een beetje tegenviel. Veel producten die enorm op elkaar lijken en een groot aantal stands gericht op de landelijke woonstijl. Dat terwijl (laten we eerlijk zijn…)

Lees verder...

Oud & Nieuw tip #3: Champagnefles-DIY’s

Champagne is een vast onderdeel van Oud & Nieuw. Wat is er nou leuker om de flessen een feestelijke uitstraling te geven? Vooral leuk als je budget wat kleiner is en je niet wil laten zien welk goedkoop huismerk je hebt gekocht Klik op de links onder de afbeeldingen voor de tutorials.

Lees verder...

Oud & Nieuw tip #1: Ballonnen

Nog aan het uitbuiken van de kerstdiners, dwalen mijn gedachten alweer af naar volgende week: Oud & Nieuw. Een feestje houden is natuurlijk geen kunst, maar je wil ook dat het er leuk uitziet als je gasten over de vloer krijgt. Daarom komende week iedere dag tips om je huis er tip-en-top uit te laten

Lees verder...