Rubriek: Decoratie

Kerst-idee #22: servetjes vouwen

Als je nu de kerstboom nog niet hebt staan, laat dan maar gewoon zitten zou ik zeggen Het wordt langzamerhand tijd om na te denken hoe de kersttafel in te richten. Met vandaag tips om je servetten op een feestelijke manier te vouwen. 

Lees verder...

SNUG.STUDIO is helemaal klaar voor 2015!

De trends die de afgelopen tijd zijn gespot zijn o.a. (1) geometrische vormen en grafische patronen, (2) gevouwen voorwerpen en (3) Scandinavische stijl. En wat blijkt? De producten van SNUG.STUDIO passen perfect in dat straatje!

Lees verder...

Kerst-idee #20: DIY woonketting van imakin

Tijdens Flavourites Live ontmoette ik de dame achter imakin, een bedrijf dat geweldige DIY-pakketten op de markt brengt (lees blogbericht hier). Maar daarnaast brengt imakin ook regelmatig een DIY tutorial uit om thuis zelf na te maken. Die voor de kerst is super!

Lees verder...

Kerst-idee #12: Kerst met Rivièra Maison

Rivièra Maison blijft toch ongelooflijk populair en zo met de feestmaanden past hun knusse stijl perfect in ieder interieur. De highlights uit hun kerstcollectie som ik hier voor je op.

Lees verder...

Kerst-idee #10: DIY washi tape Rendier

Washi tape is hip en rendieren horen bij de decembermaand. De stap naar rendieren van washi tape is dan ook snel gemaakt. Op Pinterest zie je ze vaak voorbij komen. Maar een fatsoenlijke uitleg hoe ze te maken zie je minder frequent. Toen ik deze video van Good Ideas For You tegenkwam, was ik dan

Lees verder...