Rubriek: Decoratie

Kussens van hout, kurk en papier

Mrs.Me brengt kussens van hout, kurk en papier op de markt. Niet met een printje dat lijkt op de materialen, maar daadwerkelijk gemaakt op basis van deze materialen. Dit meldt Interieurjournaal.com.

Lees verder...

DIY muurbloempje

Een felgele bloem aan je muur, dat schreeuwt lente! Extra leuk als je ‘m voor nog geen tientje zelf in elkaar kan zetten. Deze DIY van mommity laat zien hoe je in een handomdraai je kamer in voorjaarssferen brengt.

Lees verder...

Pasen #21: paasei-moodboard?

Ik weet niet hoe ik het anders moet noemen. Ik kwam deze foto tegen op de website Terrain als verkoopafbeelding van een theedoek. Het is een soort moodboard van producten die wat met Pasen te maken hebben en op kleur zijn gesorteerd in een prachtig paasei.

Lees verder...

LOVE NÄMÄ

Het begon met een plaatje via flickr van konijntjes die echt té schattig zouden zijn op de paastafel (tweede foto hieronder, waarbij ik al een stapeltje servetjes tussen de oren voor me zag…). Toen ik erachter kwam dat ze van NÄMÄ waren en ik de website bezocht, werd ik gelijk verliefd op álle producten. Wat

Lees verder...

Pasen #16: thema-tip Pasen met Veertjes

Veren zie je in álle interieurbladen. Het is een ware trend. Dit is ook super toe te passen met de Pasen. Veertjes betekent namelijk vogels, vogels verwijzen naar de lente en bij de lente hoort Pasen! Ik geef je een aantal afbeeldingen ter inspiratie…

Lees verder...

DIY foto-kaarsen

Dikke kans dat je alle ingrediënten voor deze DIY van Zelfmaak Indeetjes al in huis hebt: een witte kaars, wit tissuepapier, printpapier, printer, schaar, plakband, bakpapier en een föhn.

Lees verder...