Rubriek: Decoratie

Flavourites Live Favourites: Pillah

Pillah bestaat al sinds 2010 maar Flavourites Live was mijn eerste kennismaking met het label. Plaids en kussens met de mooiste grafische patronen die perfect passen in de huidige interieurtrend waarbij Scandinavisch design met moderne en eigenzinnige grafische patronen wordt gecombineerd.

Lees verder...

DIY Tekstwolk aan je muur

Via Woontrendz een superleuke DIY opgeduikeld (oorspronkelijke bron: Med et lekent sinn). Deze DIY tekstwolk van hout is een top wanddecoratie voor een klein budget.  Het enige wat je namelijk nodig hebt is houtlijm, tape, winkelhaak (of verstekbak), een houtzaag en houten balken. 

Lees verder...

Top-designers ontwerpen voor TextielMuseum

Morgen is het zover: dan wordt het nieuwe label by TextielMuseum gelanceerd vol huishoudtextiel. En het rijtje ontwerpers dat het TextielMuseum bij elkaar heeft weten te krijgen is op z’n zachtst gezegd indrukwekkend…

Lees verder...

Lichtpuntje in de duisternis…

De geschiedenis van dit bijzondere tapijtje dateert 10 jaar terug. De eerste versie werd namelijk door Johanna Hyrkäs ontwikkeld in 2004, toen ze nog onderdeel was van het designcollectief Anteeski. Voor de voorjaarsshow van Anteeski kon Johanna niet kiezen tussen het ontwerpen van een lamp of een tapijt, dus dan maar een combi!  

Lees verder...

10x de leukste DIY-etagères

Etagères: ideaal voor cupcakes, bonbons, maar ook voor waxinelichtjes, sieraden en andere (woon)accessoires. Nog leuker dan ze te kopen is om ze zelf te maken. Tijd om eens een paar mooie DIY-exemplaren te bekijken. Onder de afbeeldingen vind je de link naar de tutorials.

Lees verder...

Op reis naar Liekeland…

Eigenlijk al gespot tijdens de Dutch Design Week, maar door gebrek aan tijd (zwak excuus, I know!) nog geen gevolg gegeven aan het visitekaartje van Lieke van der Vorst dat ik nog snel even had meegepakt. Inmiddels wel de moeite genomen de website van Liekeland te bekijken en wat blijkt: deze had ik niet moeten

Lees verder...

DIY herfst-kunst met bladeren

Niet die warme herfstkleuren die we van andere herfst-DIY-projecten gewend zijn, maar nu eens stoer matzwart en zilver. Maar ook voor deze DIY van My Baking Addiction moet je naar buiten om je favoriete bladeren te verzamelen.

Lees verder...

DIY Glitter-Bladeren

Je hebt het misschien al gemerkt, maar ik begin langzaamaan verslaafd te raken aan DIY-tips voor de herfst. Met bijvoorbeeld dennenappels en herfstbladeren kan je zo veel mooie dingen doen! Zoals deze DIY voor glitterbladeren van 6th Street Design School.

Lees verder...