Rubriek: Verlichting

Alle mogelijkheden op het gebied van buitenverlichting voor u op een rijtje

Het voorjaar is officieel begonnen en de zomer is in aantocht, tijd voor het buitenleven en voor de tuin. Om ‘s avonds ook buiten te kunnen genieten in de tuin kan de juiste buiten -en tuinverlichting een belangrijke rol spelen, met onderstaande informatie zetten wij alle mogelijkheden op het gebied van buitenverlichting voor u op een rijtje.

Lees verder...

LEDs change the world

De mens verandert, de technologie verandert, gadgets ontwikkelen zich in een snel tempo, maar ook de wereld verandert. Overstromingen, smeltend ijs en zelfs het opslaan van chemicaliën onder de grond behoren tot de orde van de dag. Niet alleen auto’s, fabrieken en bedrijven, maar ook thuis kun je een steentje bijdragen om de wereld te

Lees verder...

IKEA valt in de prijzen

IKEA‘s PS 2014 hanglamp heeft een Red Dot Design Award gewonnen! Uit bijna 5.000 inzendingen zijn de winnaars geselecteerd, waar IKEA nu ook deel van uitmaakt.

Lees verder...

KrOOn & Kunst = Limited Edition

Stiekem ben ik al een tijdje fan van KrOOn van MOVING OBJECTS. Na mijn bezoek aan Design District vorig jaar (lees bericht hier) en vervolgens de introductie van KrOOn One (lees bericht hier), ben ik ze altijd blijven volgen. Maar de editie die ze nu presenteren, is naar mijn mening de beste tot nu toe:

Lees verder...

Luxe en weelde in hal 7

Hal 7 van Maison&Objet was de plek waar je je eksterogen de kost kon geven. Niet voor de gemiddelde portemonnee en soms ook een tikkie over-the-top maar desalniettemin niet te missen! Ik heb er twee stands uit gepikt die er voor mij uitsprongen qua rijkdom. 

Lees verder...

KrOOn One van MOVING OBJECTS

Tijdens Design District afgelopen voorjaar liet ik je al de krOOn zien van MOVING OBJECTS. Nu komen ze op de markt met de KrOOn One. Een stuk kleiner en ditmaal niet voor aan het plafond maar voor op de wand. Wel weer erg leuk!

Lees verder...

Nieuws van Dutch Design Brand

We kennen allemaal Dutch Design Brand van de Dutch Design Chair (zie afbeelding hieronder). Maar tijdens afgelopen editie van showUP (waar ik helaas niet naartoe kon ) was daar een nieuw product te zien…

Lees verder...