Rubriek: Verlichting

Alex de Witte’s Big Bubble

The Big Bubble verdient met een lengte van 90 en 105 cm zijn naam dubbel en dwars. Voor de mensen die wat kleiner behuisd zijn is er ook de The Baby Bubble met een lengte van 40 à 45 cm.

Lees verder...

DIY Circus Letters

Grote verlichte circusletters in je huis zijn helemaal hip. Maar dat je zo ook zelf kan maken, daar had ik nooit bij nagedacht. Deze tutorial bestaat uit maar liefst vier delen en is dus zeker niet eenvoudig, maar wat is het resultaat gaaf!

Lees verder...

Ledon introduceert houten lampenpeertje

Het is alweer eventjes op de markt, maar het blijft bijzonder: een lampenpeertje van hout. Ontworpen door Ryosuke Fukusada voor LEDON, is deze Wooden Light Bulb een wonderlijke verschijning.

Lees verder...

Monumentale lampen van Foscarini

“Massimo Gardone’s photographic insight interprets Foscarini lamps as architectural volume in pure graphic form evoking a world suspended in a timeless atmosphere.” (citaat: http://www.foscarini.com/en/news/lamps-as-large-architecture–monumental_1196.html#prettyPhoto/0/). En dit resulteert in “Monumental”….

Lees verder...

Designlamp met persoonlijke touch

Deze designlamp van ontwerper Dragos Motica, ontworpen voor UBIKUBI moet je zelf nog even afmaken. Of nee, eigenlijk juist niet. Je moet hem kapot maken. En dat is dan je persoonlijke touch. Huh? Bekijk het filmpje maar.

Lees verder...