Rubriek: Verlichting

IKEA valt in de prijzen

IKEA‘s PS 2014 hanglamp heeft een Red Dot Design Award gewonnen! Uit bijna 5.000 inzendingen zijn de winnaars geselecteerd, waar IKEA nu ook deel van uitmaakt.

Lees verder...

KrOOn & Kunst = Limited Edition

Stiekem ben ik al een tijdje fan van KrOOn van MOVING OBJECTS. Na mijn bezoek aan Design District vorig jaar (lees bericht hier) en vervolgens de introductie van KrOOn One (lees bericht hier), ben ik ze altijd blijven volgen. Maar de editie die ze nu presenteren, is naar mijn mening de beste tot nu toe:

Lees verder...

Luxe en weelde in hal 7

Hal 7 van Maison&Objet was de plek waar je je eksterogen de kost kon geven. Niet voor de gemiddelde portemonnee en soms ook een tikkie over-the-top maar desalniettemin niet te missen! Ik heb er twee stands uit gepikt die er voor mij uitsprongen qua rijkdom. 

Lees verder...

KrOOn One van MOVING OBJECTS

Tijdens Design District afgelopen voorjaar liet ik je al de krOOn zien van MOVING OBJECTS. Nu komen ze op de markt met de KrOOn One. Een stuk kleiner en ditmaal niet voor aan het plafond maar voor op de wand. Wel weer erg leuk!

Lees verder...

Nieuws van Dutch Design Brand

We kennen allemaal Dutch Design Brand van de Dutch Design Chair (zie afbeelding hieronder). Maar tijdens afgelopen editie van showUP (waar ik helaas niet naartoe kon ) was daar een nieuw product te zien…

Lees verder...

Maison&Objet met La tête dans le bocal

Vanochtend had ik nog het naïeve voornemen om Maison & Objet in één dag door te lopen, zodat ik morgen bijtijds naar Nederland terug kan rijden. Boy, was I wrong. Wat is die beurs groot! Na zes hallen doorgewandeld te hebben in hoog tempo en een half uur teruglopen naar mijn hotel, lig ik nu

Lees verder...