Hang je boeken aan de muur

Laatst heb ik een grote schoonmaak gehouden. Boeken die ik niet meer lees, heb ik uitgezocht en verkocht via Marktplaats. Slechts een klein stapeltje heb ik bewaard. Ik wilde ze niet meer in de grote boekenkast laten staan, maar wist ook nog niet wat ik er wel mee wilde. Ik liet het sudderen. Tót ik via Twitter gewezen werd op deze boekenplankjes! Zo hang je je mooiste boeken aan de muur! Bij wijze van kunst, maar natuurlijk ook praktisch om je favoriete leesvoer nét boven de bank te hebben. Ik vind deze boekenplankjes echt ontzettend stoer. Ze kosten maar € 15,- tot €  18,- en zijn te koop via: Goulmy.

Lees ook:Terug naar de middelbare school: boeken kaften
Lees ook:Kunst!
Lees ook:Kleuren kiezen, de tips!
Lees ook:Originele handgemaakte producten op metdehand.nl
Lees ook:Hoe trek je een schilderij aan? Vraag ‘t Viktor & Rolf!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>