Hoe trek je een schilderij aan? Vraag ‘t Viktor & Rolf!

Dit modeberichtje op AD.nl kon ik niet voorbij laten gaan. Ja, ik weet dat ik dit geen modeblog is, maar er is een niet te missen verband met de kunstwerken die je normaal gesproken aan je muur hangt. Viktor & Rolf laten namelijk zien dat kunst heel draagbaar kan zijn. De collectie die zij presenteerden op Paris Fashion Week is wel een heel letterlijke vertaling van ‘draagbare kunst’

 

 

Afbeeldingen via en meer info: AD.nl

 

 

 

Lees ook:Trends gespot door Westwing tijdens Fashion Week
Lees ook:Opjet Paris op Maison&Objet Paris
Lees ook:Viktor & Rolf mixen mode en interieur
Lees ook:Rolf Benz 50 jaar!
Lees ook:Interieuragenda Februari 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>