Originele handgemaakte producten op metdehand.nl

In tijden van crisis grijpen we weer terug naar gezelligheid, warmte en unieke producten. We zien dit in huis terug door warme materialen zoals wol en vilt die het liefst op ambachtelijke wijze zijn gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn gebreide poufs en mooie wollen plaids. In de breiwinkels zijn geen grote breipennen meer te koop, omdat half Nederland lekker aan het breien en haken is geslagen.

Henriette en Wendy Klein zijn hier op ingesprongen met een platform voor alle creatieve mensen die mooie producten met de hand maken. Het is een marktplaats waar kopers en verkopers met elkaar in contact kunnen komen. Het doel is om de oude ambachten voort te laten bestaan zoals glasblazen en wolspinnen, doordat het nu makkelijker wordt voor koper en verkoper om handgemaakte producten te vinden. Veel mensen hechten waarde aan een mooi en uniek product dat met de hand gemaakt is. Dit garandeerd een uniek product dat op een milieuvriendelijke en bijzondere wijze vervaardigd is. De website is niet alleen een marktplaats met meer dan 4000 advertenties, maar ook een levende community waar regelmatig interview met leuke en creatieve mensen op te vinden zijn.

Op de marktplaats kun je terecht voor onder andere handgemaakte tassen, keramiek, meubels, kunst en sieraden. Als je zelf leuke producten maakt en deze via hun website wilt verkopen, dan kun je je gratis op de website inschrijven. De voorwaarde is natuurlijk wel dat het product handgemaakt is en dat het op een maatschappelijk verantwoorde manier tot stand is gekomen.

Bron: www.metdehand.nl

Lees ook:Etsy
Lees ook:Lancering Flavourites Store
Lees ook:Gevonden op Marktplaats
Lees ook:Sfeervol wonen in wit en natuurtinten
Lees ook:Online én offline shop-tip: “Gevonden Op Marktplaats”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>