Live shoppen tijdens Flavourites Live

Webshops winnen steeds meer terrein onder het winkelend publiek, maar oh wat is het soms toch fijn als je gewoon de materialen kunt voelen en kleuren live kunt beoordelen. En dat kan gelukkig op Flavourites Live. Komend weekend, 22 t/m 24 november kun je live shoppen bij ruim 150 webshops tijdens het evenement in Amsterdam-Noord.

Vijf jaar geleden vond de eerste editie van Flavourites Live plaats, en inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een smaakvolle en inspirerende happening waar jaarlijks zo’n 7.500 bezoekers worden verwacht. Alleen webshops met een uniek productaanbod en de juiste look & feel worden door de strenge selectie toegelaten, daardoor weet je zeker dat je er unieke cadeaus kunt kopen. Niet alleen op het gebied van interieur, design en lifestyle trouwens, want er staan ook stands met fashion en kinderproducten.

Natuurlijk zou het geen evenement zijn zonder extraatjes en andere activiteiten. Daarom zijn er de RED Fashion Lounge, met gratis stylingadviezen en er zijn diverse creatieve workshops te volgen. Een van de hoogtepunten zal de opening van de Flavourites Store zijn. Een webwarenhuis van Flavourites zelf, waarbij je kunt shoppen bij het aanbod van honderden webshops, en met slechts één winkelmandje hoeft af te rekenen. Een mooie toevoeging van de unieke ‘winkelstraat’ die Flavourites.nl nu al is.

Wil jij ook lekker live shoppen bij unieke webshops? Dat kan! Kaartjes voor Flavourites Live kosten 12,50 aan de deur, en 10 euro in de voorverkoop online. Meer informatie over de deelnemers, het programma, highlights en het bestellen van kaartjes: www.flavouriteslive.nl

Lees ook:Weekend-tip #3: Offline webshoppen bij Flavourites Live
Lees ook:Flavourites Live! De leukste webshops bij elkaar op één beurs!
Lees ook:Lancering Flavourites Store
Lees ook:Inspiratie voor DIY woonaccessoires op de Kreadoe
Lees ook:Flavourites Live Favourites: Northbound

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>