Flavourites Live! De leukste webshops bij elkaar op één beurs!

160 webshops vol mooie fashion, originele interieurspullen, hippe sieraden en unieke cadeaus (ook voor in huis). Op het webshopevent Flavourites Live! vind je ze allemaal bij elkaar. Beleef primeurs, ontmoet de makers van hippe designproducten en kom je shopper vullen met producten die je normaal alleen op je scherm ziet voorbij komen. Neem een kijkje en laat je inspireren.

Onshus

Zelf word ik blij van de spulletjs bij ‘Ons Hus’. Wat een toffe spullen voor in & om het huis! Hippe kussens gemaakt uit origineel zeildoek en theeedoekruitje, superleuke wandlampjes, o.a. in de vorm van Amsterdamse grachtenpandjes en mini-krijtbordjes voor snelle boodschappen. Alles is perfect gestyled (je kunt wel zien dat een stylingteam achter deze webshop zit!) en heel goed uitgekozen op leuke looks. Onze verlanglijst groeit naarmate we verder door deze shop struinen… Heerlijk! Op Flavourites Live! komen ze met kralen onderzetters. De blankhouten kralen (met één witte in het midden) zijn met een leren veter aan elkaar verbonden.

Meer moois:

Het Flavourites Live! event is van vrijdag 23 november t/m zondag 25 november geopend van 10.00 – 18.00 uur. Entreekaartjes kosten € 12,50 aan de deur en € 10 in de voorverkoop (bestel direct online je kaartjes).
Volg Flavourites ook via Twitter en Facebook.

Deel van de foto’s komt van: 101woonideeën.nl

Lees ook:Weekend-tip #3: Offline webshoppen bij Flavourites Live
Lees ook:Live shoppen tijdens Flavourites Live
Lees ook:Lancering Flavourites Store
Lees ook:DIY kralen hart
Lees ook:Interieuragenda November 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>