Eureka!

Word je ‘s nachts wakker met een briljant idee? Of moet je een reminder hebben voor ’s morgens? Schrijf het op de Drawlamp. De Drawlamp is een keramische lamp, waarop je kunt schrijven en tekenen zo vaak je wilt. De afbeelding is simpel te wissen. Met de Drawlamp heb je elke dag een nieuwe lamp. Een uniek en dynamisch kunstwerk voor op het nachtkastje. Verkrijgbaar opwww.mookum.com. Eureka!

Design duo Sam & Jude
De Drawlamp is een product van het ontwerpersduo Sam & Jude. Het atelier van deze designers is gevestigd in Oost-London. Ze zijn vooral bekend van hun designmeubelen en -interieuraccessoires. Ze combineren hun gevoel voor humor met stijl en komen zo tot unieke en eigenzinnige producten.

Informatie
Drawlamp is verkrijgbaar via www.mookum.com en kost € 39,90.
Afmetingen: hoogte 30cm, breedte 9cm, diepte 4cm, gewicht 3 kg.

Over Mookum
Mookum is een dynamisch bedrijf opgericht in 2011 door twee ondernemers die elk hun specifieke en complementaire ervaring benutten. Het weet in te spelen op nieuwe trends zoals crowdsourcing, gebruik van sociale media voor marketing en focus op internetverkoop in combinatie met Pop-up Shops (www.mookum.com). Zo stimuleert ze designers om producten te ontwerpen, en fabrikanten om deze in productie te nemen. Friends of Mookum zijn producten van topdesigners in de industrie. De producten worden geselecteerd door het Mookum-team op basis van de unieke kwaliteiten.

Volg Mookum op Twitter en Facebook:

· www.twitter.com/mookumdesign

· www.facebook.com/mookumdesign

Lees ook:Decoratie voor de kinderkamer: iWood!
Lees ook:Gezien op de Woonbeurs: zachte plaids van recycled denim, By Mölle
Lees ook:The Good Night Lamp: zo ver weg maar toch zo dichtbij
Lees ook:Online shoppen verovert ook de interieur branche!
Lees ook:Nu ook op Facebook!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>