Online shoppen verovert ook de interieur branche!

Hou jij van trendy, stoere en gedurfde woondecoraties? En van het gemak dat online shoppen biedt? Dan is Decofeelings.nl jouw nieuwe favoriet! Op de overzichtelijke site van Decofeelings vind je alles op woongebied van diverse grote en kleine merken onder één dak. De online winkel biedt naast kwalitatief hoogwaardige producten ook nog goede servicevoorwaarden, online betaalgemak en een snelle en gratis levering.

Oprichters en broers Gerard en Andre Dirksen spelen met Decofeelings in op het veranderende koopgedrag van de consument. Naast hun eigen fysieke winkels bieden zij vaste en nieuwe klanten de mogelijkheid om vanuit huis de perfecte te keuze te maken uit een breed assortiment aan meubelen, verlichting, kapstokken, klokken, vloerkleden, schilderijen en andere woonaccessoires. Aan de hand van goede productinformatie, duidelijke foto’s, filteropties en de mogelijkheid tot het oproepen van een online medewerker moet de klant hetzelfde vertrouwde gevoel en gemak krijgen als in de echte winkel.

Om de trendy klant continu van nieuwe updates te voorzien bieden de broers via hun nieuwsbrief en Facebook pagina de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, trends en leuke acties. Kijk voor meer informatie op http://www.decofeelings.nl en http://www.facebook.com/decofeelings.

Lees ook:Piet Boon woonaccessoires te koop bij Wehkamp!
Lees ook:Officiële opening van EINDHOVEN in Utrecht
Lees ook:Vrouwen kunnen hun hart ophalen bij Multimate
Lees ook:DC Stores opent fysieke winkel in Delft
Lees ook:ANNA + NINA Deel 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>