Decoratie voor de kinderkamer: iWood!

Geef je kind zijn of haar eigen laptop. Van hout! Leerzaam én decoratief. Hij heeft zelfs een naam: de iWood. Met deze houten laptop bereid je je kind al vroeg voor op de digitale wereld. Deze laptop is 100% ecologisch en verbruikt geen stroom! iWood is gemaakt van hout met bordverf. Control-Alt-Delete doe je met een borstel. De krijtjes worden meegeleverd.

iWood is ontworpen door designer Florian Berger. De afmetingen: lengte 24 cm x hoogte 35 cm x diepte 2 cm. De schoolbordlaptop wordt in Duitsland geproduceerd onder de merknaam Donkey. Dit merk is in 2008 door Florian Berger gelanceerd en staat voor grappige producten van goede kwaliteit.

iWood is verkrijgbaar via www.mookum.com en kost € 39,95.

Over Mookum
Mookum is een dynamisch bedrijf opgericht in 2011 door twee ondernemers die elk hun specifieke en complementaire ervaring benutten. Het weet in te spelen op nieuwe trends zoals crowdsourcing, gebruik van sociale media voor marketing en focus op internetverkoop in combinatie met Pop-up Shops (www.mookum.com). Zo stimuleert ze designers om producten te ontwerpen, en fabrikanten om deze in productie te nemen.

Lees ook:Eureka!
Lees ook:Blije gezichten in Gouda vanwege hogere OZB
Lees ook:Stylink’s trendspotting: borduren! (met ‘n bijzondere DIY)
Lees ook:Extra OZB voor ondernemers blijft onbenut
Lees ook:IKEA’s superstoere beddengoed voor kids en tieners

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>