Kerstversiering: My Cosy Chalet

Deze stijl kerstversiering is warm, gezellig en rustig en kenmerkt zich door het gebruik van zachte natuurlijke kleuren met verschillende kleuren fris blauw als accentkleur. Deze trend past prachtig in landelijk ingerichte huizen, maar doet het net zo mooi als je huis een strakker interieur heeft. De basis is een combinatie van natuurlijke materialen, zoals hout, en natuurlijke kleuren, zoals beige, gebroken wit en grijs. De accentkleur is blauw; van licht, bijna babyblauw tot wat fellere kleuren blauw. Donkerblauw kan ook, maar heeft een minder mooi effect, als je het combineert met de houttonen en beige of bruine elementen.
Lees meer & bekijk foto’s op Christmaholic.nl.

Lees ook:De interieur kleurentrends van 2015
Lees ook:Moodboard van de week: Scandinavisch wonen (incl. tips!)
Lees ook:Inspiratie Pasen #18
Lees ook:Samenwerking AkzoNobel en Van Gogh
Lees ook:Oost & West in 5 stappen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kerstversiering: My Cosy Chalet

  1. Trein

    Lijkt mij wel wat voor dit jaar. Zou dan wel een compleet nieuwe set moeten aanschaffen, maar je moet wat over hebben voor de feestdagen natuurlijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>