Kerstversiering fun, fel & feestelijk: ‘Witch Spell’

Nog een kleine twee maanden en dan is het alweer zo ver: Kerst! Weet jij al in welke stijl je jouw interieur gaat versieren dit jaar? Als je niet kunt kiezen: alle kleuren zijn dit jaar toegestaan! En dan het liefst; al die kleuren bij en door elkaar. Deze stijl is kleurrijk, fel, speels & vrolijk. Polkadots, snoepjes, lolly’s, koekjes & cakejes en vilten versieringen in zoete, felle kleuren. En de boom; die is in elk geval niet groen, maar wel rood, roze, goud, wit, zilver, paars of blauw! Lees meer & bekijk foto’s op Christmaholic.nl.

Lees ook:Kerstversiering: My Cosy Chalet
Lees ook:Lief en zoet: kerstversiering 2012
Lees ook:Maak je huis klaar voor kerst!
Lees ook:Verkiezing mooiste kerstboom van 2012
Lees ook:Rainbow Romance

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>