Verkiezing mooiste kerstboom van 2012

Elk jaar organiseert Christmaholic.nl de verkiezing van de mooiste kerstboom van het jaar. Ook dit jaar deden weer veel mensen mee. Ze konden een foto van hun eigen kerstboom insturen tot 24 december. En nu is het jouw beurt. Tot 31 december kun je nog stemmen op de mooiste, bijzonderste, apartste, leukste boom van 2012. Er staan hele bijzondere tussen!  Stem op de mooiste boom via Christmaholic.nl

Lees ook:Met goed onderhoud blijft de kerstboom langer mooi
Lees ook:Zuiderzeemuseum koopt designbehang Irma Boom
Lees ook:Kerst-idee #17: lampenkap of kerstboom?
Lees ook:Tijdens de kerst binnenkijken bij…. Celebrities!
Lees ook:Beslis mee over de beste woonwinkel-keten van Nederland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>