Lekker scheuren: moodboard maken stap 1

Het is een beetje druk achter de schermen hier. Daarom even iets minder inspiratie voor blogjes. Om jullie toch iets leuks te geven vandaag: doe creatief. Wat kun je op zo’n druilerige zomerdag als vandaag beter doen dan lekker op de bank plaatjes scheuren?

Pak een stapel tijdschriften, zoek foto’s en afbeeldingen die je aanspreken en verzamel ze. Wees nog niet te kieskeurig, kies gewoon wat jou aanspreekt. Er kan van alles opstaan, van een detail als een bloempot tot een complete sfeer. Als je straks een hele stapel scheursels hebt, kun je er een moodboard van maken voor je gaat shoppen op de beurzen komend najaar.

Tip: kijk in reclamefolders, woonbladen, het IKEA boek of op internet (als je een kleurenprinter hebt)

Lees ook:Zo maak je een moodboard – stappenplan!
Lees ook:Duizend en één badkamerideeën
Lees ook:Kerst-idee #22: servetjes vouwen
Lees ook:Jonge onderneemster biedt woonliefhebbers de helpende hand
Lees ook:Haarlem één grote 30-kilometer zone?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>