V&D: ‘Moederdag gaat dit jaar om gezelligheid in huis’

Op Moederdag wordt niet alleen de moeder verwend, ook het gezin pikt een graantje mee in de cadeautjes die moeder krijgt. De mama’s van Nederland krijgen niet meer alleen verzorgingsproducten, bijoux of modeaccessoires, dit jaar zijn ook cadeaus populair waarbij het gezin centraal staat. Leuk kleurrijk servies voor het gezamenlijke ontbijt op bed, bakproducten voor het bereiden van de lekkerste Moederdag koekjes en taarten of mooie woonaccessoires als kussens, kaarsen en vazen voor het Moederdag boeket.

Ook in de online verkoop van vd.nl is af te lezen dat consumenten echt op zoek zijn naar cadeautjes die leuk of handig zijn voor het hele gezin. Vooral serviesgoed en pannensets zijn in trek. En wat geef jij je moeder met moederdag?

Bron: ANP Pers Support

Lees ook:Moederdagcadeaus
Lees ook:De leukste woonkado’s tot 5 euro
Lees ook:Flavourites Live Favourites: NOUSS Concept Store Online
Lees ook:Woonaccessoires door Jolanda
Lees ook:Zelfgemaakt kussen

1 Reacties // Reageer

One thought on “V&D: ‘Moederdag gaat dit jaar om gezelligheid in huis’

  1. Bimago

    Ik denk nog steeds na en heb zo weinig tijd om iets origineels te kopen… Misschien zal ik mijn mama eerst bloemen schenken en na een paar dagen een reproductie van De Kus van Klimt (ze houdt echter van dit schilderij) die ik online zal bestellen. Hopelijk zal ze me dat niet kwalijk nemen dat haar cadeautje een paar dagen vertraging zal hebben :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>