Moederdagcadeaus

Volgende week zondag is het moederdag, dé dag om je mama in het zonnetje te zetten met een klein cadeau. Een aardigheidje om te laten zien hoeveel ze voor je betekent. Wat geef jij je moeder? Een bloemetje, een geurtje of een cadeaubon? Je kunt dit jaar ook kiezen voor iets moois in huis. Woonaccessoires bijvoorbeeld. Of een tijdschrift over wonen & interieur. Niet duur, en toch goed voor een glimlach en veel inspiratie. Abonnement-aanbiedingen vindt je op de website Zester.nl

Lees ook:Waar gezin en interieurdesign elkaar ontmoeten #1
Lees ook:Binnenkijken bij… Petra van Breda
Lees ook:Woonboek: Enjoy Mooi Wonen
Lees ook:Preview collectie van magazine EH&I
Lees ook:Dagje werken op de Woonbeurs?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>