DIY-DinsDag: podium voor je schoenen

Vrouwen en schoenen, het is iets waar mannen over het algemeen niks van begrijpen. Toen ik dit schoenenrek zag dacht ik dan ook meteen “móét ik hebben”. Maar ik schatte ook in dat je hier een ware klusser voor moet zijn, wat ik helaas niet ben. Totdat ik iets beter naar de afbeelding keek en zag dat het eigenlijk een ladder met planken is… Deze komt zeker op mijn verlanglijstje!

 

Afbeelding via Brit + Co

 

Hoe dit te maken? A pair & a spare geeft een uitgebreide uitleg voor een soortgelijk systeem, alleen gebruiken zij het om souvenirs op uit te stallen. Klik hier voor de volledige toelichting.

 

 

 

Lees ook:10x Dino’s Back 2 Life!
Lees ook:DIY-DinsDag: tafeldecoratie voor de herfst
Lees ook:Pasen #19: een Geometrisch Pasen!
Lees ook:DIY-DinsDag: IKEA Hackers
Lees ook:DIY-DinsDag: Rolgordijn met IKEA-stoffen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>