Nieuw! Leer op je vloer en muur.

Plop. Een mail in de mailbox. Een persbericht. Waar zou dat over gaan? Oh! Wat cool! Leer op je vloer of muur? Dat is nog eens bijzonder. De afzender van het bericht is Alphenberg, een bedrijf dat met 16 verkooppunten en binnenkort 2 showrooms is gespecialiseerd in leren vloeren. Er zijn ontzettend veel maten, kleuren en prints te koop.

In de Alphenberg showrooms kun je inspiratie opdoen hoe leer op de vloer of muur er in jouw huis uit zal zien. Het nieuwste product van Alphenberg is de HUGS. Hug, als in knuffel? Ja! Laat die knuffelmuur in het zwembad maar links liggen. Nu kun je met lederen wandpanelen je eigen knuffelmuur maken. Hoewel ik me afvraag of ik echt tegen leer aan ga knuffelen. Een verwarmde tegel voelt nog altijd zachter en warmer aan toch?

Ik leek enthousiast aan het begin van dit bericht, maar uiteindelijk… hebben ze mij nog niet overtuigd. Kunnen ze jou wel overtuigen?

Lees meer op: www.hugsbyalphenberg.com en www.alphenberg.com

Of bekijk het filmpje:

(Maar dan gaan die dingen dus op de muur… )

Lees ook:Woonbeurs Amsterdam: Design your Wall
Lees ook:Tegels in je interieur
Lees ook:Knuffelstoel! I need a hug…
Lees ook:Leer mij leer kennen
Lees ook:DIY-trend in beeld: leren details

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuw! Leer op je vloer en muur.

  1. Martin Uipkes

    Wat een leuk stukje over voor mij redelijk vernieuwende vloeren. Geweldig dat je zowel vloeren als wanden hiermee kan maken en dan ook nog alle kleurvariaties die mogelijk zijn, te gek. Het klinkt allemaal heel veel belovend, succes!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>