Tegels in je interieur

11149Tegels zijn weer helemaal terug van weg geweest bij het inrichten van je woning. Je ziet de tegels in vloeren en op muren terugkomen ter aanvulling van de woonstijl die gehanteerd wordt. Tegels zijn er tegenwoordig in alle verschillende soorten en maten. Tegels geven een chique, aparte uitstraling aan de ruimte. Tegelpaleis.nl is bijvoorbeeld een leverancier van verschillende soorten tegels. Hier kun je een groot assortiment aan tegels vinden die past in elk interieur.

Tegels bij een landelijke woonstijl

De houtlook tegels zijn perfect als je kiest voor een landelijke woonstijl in de woonkamer. Deze tegel is bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer of een laminaat vloer. De tegels zijn zeer duurzaam en slijten niet, daarnaast geleid het warmte beter bij een vloerverwarming. Deze voordelen zullen je een hoop geld besparen en daarnaast je woongenot bevorderen. Bij de houtlook tegel heb je een uitgebreide keus in kleuren en zelfs een grove of minder grove nerf in de houtlook. Alles kun je aanpassen en samenstellen op jou ideale vloer.

Ook de visgraatvloer is een geweldige tegelvloer die in de landelijke woonstijl goed tot zijn recht komt. De visgraat vloer zorgt voor een speels effect op de vloer en kleurt tegelijkertijd zeer goed bij landelijke meubels en accessoires.

Tegels in een industriële woonstijl 

De betonlook tegel is uitermate geschikt in een industriële woonstijl. Deze botontegel is een robuuste tegel die de robuuste look van de industriële woonstijl versterkt. Daarnaast kan een betonlook tegel ook goed gecombineerd worden bij een strakke/moderne woonstijl. Dit komt, omdat de betonlook tegel de ruimte niet sterk beïnvloed maar juist ondersteunt met een ruw effect waar veel mensen naar opzoek zijn. Deze aparte sfeer zal veel licht en ruimte als resultaat hebben.

Tegelstrips Op de muur

Tegels op de muur is een trend van de laatste jaren. De tegenstrips zijn in alle soorten en maten te verkrijgen en zullen de woonkamer vullen met een sfeer. Tegelstrips kunnen gecombineerd worden in een landelijke woonstijl, maar ook in een moderne strakke woonstijl. Ze zullen zorgen voor contrast in je woonkamer.

Geen reacties // Reageer