Knuffelstoel! I need a hug…

Even niemand in de buurt om te knuffelen? Geen nood! Met deze stoel kun je altijd knuffelen. De knuffelstoel heet eigenlijk de ‘Arms chair’ en werd ontworpen door Oleksandr Shestakovych uit de Oekraïne.

Hij volgt de knalkleuren-mode op de voet met deze oranje stoel met handjes. Het enige dat de ontwerper is vergeten, is een stukje aankleding. Want wie wil er knuffelen met een hard stuk kunstof? Juist… Er missen nog wat warme, knuffelige kussens. Maar goed, denk die er zelf even bij:

Gevonden via: Froot.nl

Lees ook:Droomstoel voor Milaan
Lees ook:Bijzondere boekenkasten
Lees ook:Ikea introduceert Mänland ;-)
Lees ook:Nog meer pallet-meubels
Lees ook:Brocante stoel van PTT postzakken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>