Weekend-tip: Swan Market in Rotterdam

Voor maar 1 Euro heb je dit weekend een top-uitje te pakken! De Swan Market wordt van vrijdag t/m zondag gehouden in Rotterdam. Je kan er shoppen voor sieraden, kunst, mode, vintage, interieur, en ga zo maar door.

 

 

Toegang is gratis voor mensen boven de 65 of onder de 18 jaar, anderen betalen slechts 1 Euro. De locatie is Fenixloods I in Rotterdam. Je bent hier welkom op aanstaande vrijdag tussen 17u en 23u en zaterdag/zondag tussen 12u en 18u.

 

Dus kom achter die computer vandaan en ga weer ‘s live shoppen!

 

 

 

 

Lees ook:Vintage en betaalbare kunst op Rotterdamse ‘Camden Market’
Lees ook:Weekend-tip: DaWanda Corner op de Museum Market
Lees ook:Shoppen in de design-supermarkt
Lees ook:Himmelis van DraadZaken: DIY én kant-en-klaar
Lees ook:Cocoon Brussel; Ladies’ Day op dinsdag 18 november

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>