Vintage en betaalbare kunst op Rotterdamse ‘Camden Market’

In de opkomende wijk het Oude Noorden in Rotterdam wordt zaterdag 17 juli de Swan Market gehouden. Deze lifestyle-markt richt zich op kunst, mode, vintage, design en interieur. Het concept van de Rotterdamse markt heeft veel weg van de Londense Camden Market: een aantal straatjes met kraampjes vol bijzondere mode en werk van jonge ontwerpers.

Interieur, vintage & betaalbare kunst
Swan Market is een lifestyle markt waar je helemaal los kunt gaan op interieur, mode, vintage, sieraden en accessoires en  betaalbare kunst. Ook vind je er leuke kraampjes met  kids design en bijvoorbeeld keramiek. Natuurlijk wordt de maag niet vergeten: heb je het shoppen trek gekregen dat zijn er stands met mooie biologische producten en lekker eten en drinken.

Initiatiefneemsters van de markt zijn Vanessa Erasmus en Esme de Smit van SHPPR Fashion & Young Talent. De Swan Market vindt plaats op het evenemententerrein van ROTABS Stylecenter en start op zaterdag 17 juli om 12.00 op de Zaagmolenkade 46 te Rotterdam. Meer informatie: www.swanmarket.nl

Lees ook:Weekend-tip: Swan Market in Rotterdam
Lees ook:Hip design kopen bij Parkart in Amsterdam
Lees ook:Interieuragenda Juli 2014
Lees ook:Himmelis van DraadZaken: DIY én kant-en-klaar
Lees ook:Nieuwe vintage webshop: Savanna Interior neemt tijd voor jouw interieur!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>