Weekend-tip: DaWanda Corner op de Museum Market

Fan van Etsy? Dan is DaWanda ook absoluut iets voor jou! DaWanda is een online marktplaats boordevol handgemaakt design. Voordeel ten opzichte van een site als Etsy, is dat DaWanda superveel Dutch Design heeft. Het is niet alleen leuk om je nationale economie en creatieve sector te stimuleren, maar de verzendkosten zijn ook een stuk aantrekkelijker

 

Aanstaande zondag 17 mei organiseert DaWanda samen met de Museum Market de DaWanda Corner op het Museumplein in Amsterdam. Naast een greep uit de beste DaWanda verkopers, kan je er ook workshops volgen van Imakin (wie? klik hier).

 

Klik hier voor meer info over dit zondag-uitje.

 

Lees ook:Interieuragenda Juli 2015
Lees ook:Weekend-tip: Swan Market in Rotterdam
Lees ook:Interieuragenda November 2015
Lees ook:Interieuragenda Oktober 2015
Lees ook:Flavourites Live Favourites: DIY’s van imakin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>