Agenda wonen en interieur

Als toevoeging op de artikelen op wonen.blog.nl heb ik een nieuwe pagina met een agenda gemaakt. Op deze pagina plaats ik alle leuke beurzen en evenementen op woon, interieur, tuin, design en lifestylegebied die ik tegenkom.

Ik heb gemerkt dat er veel vraag naar beurzen en evenementen is op het gebied van interieur en wonen. Ik wil graag aan jullie vraag tegemoet komen door een agenda te plaatsen waar je alles terug kunt vinden. Daarnaast plaats ik natuurlijk ook verslagen met foto’s van beurzen waar ik ben geweest en interviews met evenementen. Kun je er zelf niet bij zijn, dan kan je altijd nog het verslag en de foto’s terug vinden op wonen.blog.nl.

Ben je zelf nog een andere leuk evenement tegen gekomen of wil je jouw beurs onder de aandacht brengen? Tip dan de redactie op [email protected].

Kijk hier voor de agenda

Lees ook:Zet de woonbeurzen in je agenda
Lees ook:Oktober woonmaand: ben jij er bij?
Lees ook:Wonen.blog.nl in de top 50 inspirerende interieurblogs!
Lees ook:Verbeterde design voor Wonen & Interieur blog live
Lees ook:Interieuragenda Januari 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>