Oktober woonmaand: ben jij er bij?

Oktober staat bekend als dé woonmaand van het jaar. Veel designers en merken komen dan met de nieuwe collectie, en er worden in oktober altijd veel evenementen over wonen & interieur georganiseerd. De Woonbeurs Amsterdam opent de maand en de Dutch Design Week in Eindhoven sluit de woonmaand af. Naast de beurzen is er ook veel te lezen en te zien in tijdschriften, kranten én natuurlijk online. Alles om maar de laatste woontrends met je te delen.

De redactie van Wonen.blog.nl probeert dit jaar goed bij te blijven en deelt alles wat ze tegenkomt met jou. Trends, tips & trucs. Mooie nieuwe collecties en dé musthaves van dit najaar. Daarmee maak je je huis helemaal klaar voor een gezellige herfst en winter. Deze week zijn we aanwezig op de Woonbeurs in Amsterdam, en daarover zul je dus binnenkort een verslag lezen én de highlights krijgen een eigen blogartikel. Stay tuned!

Kunnen we jou ook nog op één van de beurzen ontmoeten? Laat in de reacties hieronder achter welke beurs of welk evenement jij bezoekt. Wie weet zien we elkaar daar!

Lees ook:Zet de woonbeurzen in je agenda
Lees ook:Aankomende interieurbeurzen en evenementen.
Lees ook:Agenda wonen en interieur
Lees ook:Oktober woonmaand
Lees ook:Oktober woonmaand bij vt wonen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>