Verbeterde design voor Wonen & Interieur blog live

Hoera! We hebben een nieuw blogdesign. Met meer aandacht voor beeld, in een magazinestyle blog theme. Als kers op de taart kreeg ik (op verzoek) van Blog.nl een nieuwe header, die eindelijk helemaal bij de inhoud van het blog past. Gericht op wonen, interieur & inrichting. Hopelijk vinden jullie het net zo mooi als ik en blijven jullie mijn blog met veel plezier lezen.

Lees ook:Het beste van 2012 en vooruitblik 2013
Lees ook:Agenda wonen en interieur
Lees ook:Dag 2011
Lees ook:Voeg toe aan je lees-lijst!
Lees ook:Wonen.blog nu ook over interieur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>