Sportzaal werd appartement

Sommige huizen hebben gewoon iets. Niet dat ze direct mijn smaak zijn, maar het verhaal erachter raakt me. Of ondanks dat het mijn smaak niet is, is het wel bijzonder of smaakvol ingericht. Dit huis is zo’n geval. Een oude basketbalzaal werd omgetoverd tot een geweldig appartement. 650 vierkante meter! Alleen al het feit dat het vroeger een sportzaal was, maakt dit appartement bijzonder. Maar ook de inrichting is prachtig. Details zijn behouden gebleven, zoals de vloeren in de slaapkamers. De keuken is gi-gan-tisch en ook de bioscoop zou ik best willen hebben.

Ik vond dit appartement op Froot.nl.

Bekijk de foto’s:

Bekijk de rest op Froot.nl

Lees ook:Nog meer pallet-meubels
Lees ook:Binnenkijken bij…. Sjoerd’s appartement in Pakhuis Java
Lees ook:Bijzondere boekenkasten
Lees ook:Woondecoratiewinkels zijn allemaal hetzelfde
Lees ook:Vitra introduceert in Milaan nieuwe ontwerpen & klassiekers in ‘n nieuw jasje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>