Woondecoratiewinkels zijn allemaal hetzelfde

Kwam ik vandaag tegen op het web: Mardi’s woonwinkel in Nieuw-Vennep. Gewoon een winkel in gewoon ene dorp in gewoon een aardig gewoon gedeelte van Nederland. En wat moet je dan doen om jezelf aan te prijzen? Hoe breng je je USP (unique selling point) naar voren?

Nou, dan zet je er stukjes bij als:

“Dat thuisgevoel creëer je met een inrichting die bij je past. Mardi’s Woondecoraties doet er vanuit hun bedrijf in Nieuw Vennep alles aan om klanten bij te staan in hun zoektocht naar zo’n inrichting. “

“De afwisseling in dit vak maakt dat we er altijd lol in hebben. Elke dag heb je te maken met andere mensen, andere wensen en andere uitdagingen. Het adviseren en helpen van mensen bij het inrichten van hun woning maakt dit vak bijzonder en dankbaar. Het creatief bezig zijn met diverse interieurinrichtingen is een ware passie geworden. Dit gaat nooit vervelen!”

“Ik adviseer mijn klanten om zich niet teveel aan te trekken van opgelegde trends. Richt je huis in naar je eigen gevoel. Het moet aanvoelen als een jas die je graag aantrekt, waarin je je comfortabel en lekker voelt”, geeft Dio als tip mee.”

Ja, dat zijn dus geen USP’s, dat doet gewoon elke gewone woonwinkel. Maar ja, daar zijn er al zo veel van. En ze bestaan allemaal bij de gratie van gewone mensen met gewone mensenwensen. Oh, een bijzonder ding heb ik nog wel kunnen vinden:

“Onze winkel heet Mardi’s, een samenvoeging van mijn eigen naam en die van mijn vrouw Marja. 

 

Lees ook:Sportzaal werd appartement
Lees ook:Bijzondere samenwerking Spoor 38 en stylist Judith de Klijn
Lees ook:Bol.com opent woonwinkel
Lees ook:Woonwinkel in Zwolle
Lees ook:Ken je Woonstijl Magazine al?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>