Bijzondere boekenkasten

Wat is Froot toch een leuke website. Zomaar ontdekt tijdens het surfen. Ze halen bij Froot echt de krenten uit de pap van het internet. Vandaag kwam ik een fijne verzameling van bijzondere boekenkasten tegen.

Al deze mensen (ontwerpers?) hebben zichzelf de vraag gesteld: ‘how to loose Billy in ten days?’ Oftewel: hoe maak ik een boekenkast die geen eenheidsworst is? Een hele opgave lijkt me, maar het is ze gelukt. Zie hier… boeken opruimen of uitstallen… zo kan het ook!

Wil je meer van dit soort bijzondere boeken kasten zien? Kijk dan op Froot.nl

Lees ook:Terug naar de middelbare school: boeken kaften
Lees ook:Hang je boeken aan de muur
Lees ook:Bijzondere boekenkast
Lees ook:Nog meer pallet-meubels
Lees ook:Ikea introduceert Mänland ;-)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>