Ken je Woonstijl Magazine al?

Blij verrast was ik toen het woonmagazine Woonstijl gratis op mijn deurmat viel. Het wordt regionaal huis- aan-huis verspreid en is een stijlvol en eigentijds magazine over wonen. In het blad vind je ‘binnenkijkers’, tips, trucs, mooie foto’s, de nieuwste producten, maar ook doe-het-zelf-dingetjes (DIY). Om je huis nét even mooier te maken.

Dit blad is niet alleen voor woonfans interessant, maar juist ook voor ondernemers.  Tot voor kort waren er alleen landelijke woonmagazines. Met een advertentie in zo’n magazine bereikte je vooral lezers buiten je regio. En iemand uit Groningen bezoekt nou eenmaal niet zo snel een woonwinkel in het midden van het land. Op die manier werd een groot deel van het advertentiebudget verspild. Adverteren in huis-aan-huiskranten was ook geen optie, omdat deze zich op de onderkant van de markt richten. En niet de klasse uitstralen die een ondernemer voor zijn winkel voor ogen heeft.

Met de komst van Woonstijl hebben ondernemers het ideale medium om te adverteren: zij bereiken direct alle klanten in hun eigen regio. En dat via een aantrekkelijk vormgegeven magazine dat vanwege zijn klasse en inhoud wordt gewaardeerd door zowel lezer als adverteerder. Dit mede doordat de inhoud wordt bepaald door een eigen, onafhankelijke redactie. Deze is altijd op zoek naar het laatste woonnieuws, onder andere door beurzen te bezoeken en vaknieuws te lezen.

Blader het  magazine eens door. Of bezoek de site.

Lees ook:DIY gevouwen muurdecoratie van KNOT Magazine
Lees ook:20 pagina’s binnenkijken
Lees ook:Jouw advertorial hier?
Lees ook:Blije gezichten in Gouda vanwege hogere OZB
Lees ook:Woonwinkels: Forse afname winkelvloeroppervlak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>