Eigen Huis mobiliseert leden tegen OZB-beleid

De Vereniging Eigen Huis mobiliseert haar leden via e-mail om te protesteren tegen het nieuwe OZB-beleid. Het kabinet wil de gemeenten zelf de tarieven van de onroerende zaakbelasting laten bepalen. Eigen Huis vreest voor een forse verhoging van de tarieven, waarmee tekorten in de gemeentelijke begroting worden weggewerkt, zoals dat in het verleden veelvuldig gebeurde. Maar wil de politiek wel naar de stem van het volk luisteren?Website van Eigen Huis tegen OZB-beleidVereniging Eigen Huis heeft direct verklaard falikant tegen het aangekondigde OZB-beleid te zijn en organiseert nu een massale actie onder haar leden en andere bezitters van een eigen woning. De protestactie loopt uitstekend. Toen ik de site aanklikte waren er al meer dan 573.567 protestbrieven verzonden aan de fractieleiders van de politieke partijen in de Tweede Kamer. Op de website is te zien hoeveel mailtjes de afzonderlijke fractieleiders hebben gekregen.   
Meedoen aan de actie gaat heel eenvoudig door naam en e-mailadres in te vullen op de website.
 Daar is ook de mogelijkheid om familie en vrienden op de hoogte te stellen van de protestactie.

Lees ook:Veel animo voor een regeringscommissie voor de woningmarkt
Lees ook:Architecten willen meer werk
Lees ook:Jazeker! De Vereniging Eigen Huis!
Lees ook:Diefstal op de bouwplaats levert bouwers een aardig zakcentje op
Lees ook:Vereniging Eigen Huis lucht hart

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Eigen Huis mobiliseert leden tegen OZB-beleid

  1. Mick Faber

    Dit is toch puur kiezersbedrog en oh zo laf van de PvdA die zich kennelijk alles laat welgevallen om maar in het pluche te blijven.

    Gemeentes gaan dit weer gebruiken om hun tekorten (die ze altijd hebben) aan te vullen. Bovendien wordt de rechtelijke macht (zo langzamerhand de rissee van Europa) weer overbelast met alle te verwachten protesten.

      /   Reply  / 
  2. D. Bank

    Ik protesteer tegen hogere ozb, opnieuw onevenredig hogere woonlasten, tegen machtsmisbruik door gemeente.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>