Veel animo voor een regeringscommissie voor de woningmarkt

Bijna driekwart van alle Nederlanders is voor een regeringscommissie voor de woningmarkt. Zo'n commissie zou een jaar de tijd krijgen om een visie ontwikkelen voor een evenwichtige woningmarkt. De politiek moet dan wel wachten op de bevindingen van die commissie, en bij de kabinetsformatie niks principieels besluiten moeten over wonen. Dat stelt Vereniging Eigen Huis naar aanleiding van recent onderzoek van Intomart.

Vereniging Eigen Huis wil dat de woningmarkt hoger op de politieke agenda komt te staan dan in de afgelopen jaren. Om die reden pleitte de vereniging eerder al voor een Minister van Woningmarkt, Ruimtelijke Ordening en Milieu.

 

 

Lees ook:Architecten willen meer werk
Lees ook:‘Kwaliteitsteams’ voor goede architectuur
Lees ook:ZZP’er en een eigen huis? Dat kan!
Lees ook:De Telegraaf zuigt op duim over woonlasten
Lees ook:Help, de grachtengordel verzuipt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>